Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

– XiFi – Pre malo dodatnig “featura” za tako neopravdano visoku cijenu

Zakljucak:

Kupish Audigy sa 300tinjak kn a za 12-ak mjeseci XiFi ako bas budes zalio za njom. Kostat ce te u pola cijene nego danas sta znaci da ces opet fino proc a imat najnoviji technoGadget u kuchnoj maCHini 😉

OverAndOUT!

Koliko ono ima dodatnih featurea novi Sony Erricsson ima u odnosu na starog?

moby
    Guest

@LC

Samo 2 ali slatka: WiFi i 2Mp camera

No da mi perpustimo ocjenu onima koji zive od toga:

http://techreport.com/reviews/2005q4/soundblaster-x-fi/index.x?pg=6

Inace mozemo mi ovako i do nedjelje… bas smo se fino raspricali :p

LittleCannon
    Moderator

@LC

Samo 2 ali slatka: WiFi i 2Mp camera

I rest my case

crono
    Participant

Kado onda u nedjelju? Može oko 15h? Ima li još zainteresiranih?

Odlućio sam kupit X-Fi ,a danas sam već zaradio i za pola zalmanica hahhaa

LittleCannon
    Moderator

Neka bude u 16h i donesite nesto piva sa sobom jer sam ja svoje sve popio 🙂

Odjebaus
    Participant

Ajmo samo kratko da se ovo ne razvuče do beskraja:

Prvenstveno, otkuda si izvukao cifru od 2000kn? !dodge 😀

Nisam je još nigdje našao u službenoj ponudi u nas, ali očekivana cijena najjeftinije verzije je 1.200 kn sa PDV-om. Fatal1ty FPS ili Elite Pro će ići gore duplo/troduplo sa cijenom. Dodaj tome cca. 500 kn za dobre 5.1 slušalice sa mikrofonom i eto skoro 2.000 kn, malo sam zaokružio 🙂 .

Rezime svega bi bio:

U tvom postu nema niceg netocnog, ali ako sire gledamo, van okvira AA, kada se kupuje nova zvucna kartica ili bilo koja druga kompjuterska komponenta zasto ne kupiti nesto bolje i jace ako te ne pita ni jesti, ni piti, odnosno imas mogucnosti uzeti nesto zbog cega neces patiti na drugoj strani.

Sa ovako postavljenom poantom ovog thread-a, daljnja rasprava o svemu je potpuno bespredmetna – ako čovjek ima dovoljno love za potrošiti na tu opremu, nema smisla ga odgovarati od istog – neka troši, i tata bi sine 🙂 .

B051LjKo
    Participant

Dakle, nakon testiranja dotične mogu samo reći da moje uho čuje razliku između Audigy2 i X-fi kartice. Reći ću i više, čim prilike dopuste (a trenutno su na redu primjerice grafička, kućište, i druge sitnice) kod mene slijeće jedan lijepi X-fi…

B051LjKo
    Participant

I BTW razlike u samom čipu između najeftinije (1000) i najskuplje od nekih 3000 krznatih nema, čip je potpuno identičan, razlika je u prestižu i điđa miđama (daljinski, front panel bla bla bla) koje samo dodatno produljuju penis (ako je to uopće moguće nakon ekspanzije koju uzrokuje sam X-Fi) za koji milimetar…

Odjebaus
    Participant

Koliko si kešnuo za X-Fi i gdje? Pitaju me ljudi ne znam što bi im rekao. Poludila raja.

B051LjKo
    Participant

Vjerujem da ju je kolega piknuo u Ve-milu, s obzrom na svoje radno mjestu 🙂

http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=zvkartice

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Tue Dec 06 2005, 01:29PM ]</span>

B051LjKo
    Participant

Link je dobar kad makneš “<” koji se materijalizira na misteriozan način… uostalom stalno nešto seru linkovi pa bih molio odgovorne da rješe dotičan problem

Troky
    Keymaster

Kad upisujes link ucini to bez LINK tagova…. samo http://blablabla.com

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.