HomeForumsWorld Of TanksWoT Tactics1 SBP 13 Rota Husarii vs Ri051- prvi metch na Ural steelu!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 36 total)
  • Author

Vrana
    Participant

B051LjKo
    Participant

Dobili smo na kraju, ali na guz guzeva, 4:3, u svakom slučaju, bolje da je otrežnjenje bilo danas, a ne sutra…. Isprepadali su nas na rush jako… ali kasnije mi se učinilo da nemaju toliko strpljenja, baš su srljali sve i jednu partiju…

Nadajmo se najboljem sutra, igra se na dvije dobivene, dakle prava na grešku nema…

Meč je u 22 sata, potrebno je biti online 15 minuta ranije, sastanak na TS-u u 9.40, probajte ne zakasniti. Ukoliko nekoga ne bude, uskaču zamjene… Upute su već napisane, pročitajte ih…

I isprintajte fuken kartu…

To je to, žK!

moby
    Participant

Da jos jednom napomenem jer mozda je nekome promaklo.

Igra se na 2 dobivene, ali tako da prvi tim koji osvoji dvije pobjede ide dalje ODMAH!

NEMA mogucnosti igranja za tie ili mogucih 2:3 ili tako nesto.

Dakky
    Participant

Da jos jednom napomenem jer mozda je nekome promaklo.

Igra se na 2 dobivene, ali tako da prvi tim koji osvoji dvije pobjede ide dalje ODMAH!

NEMA mogucnosti igranja za tie ili mogucih 2:3 ili tako nesto.

Odnosno, mozemo proci dalje u prvih 15 minuta, ako pobjedimo prve 2 za redom, ili ispasti i ici doma placuci u tih istih 15 minuta ako nas spenkaju

Achten
    Participant

Da li bi bilo okej da Bosiljko kontaktira tim “War Geeks United”, i pita kakvu su taktiku napravili i kako su igrali “LDK Narsuoliai” (tim protiv kojeg igramo veceras)?

Mislim da bi nam to dalo bar mali uvid u strategiju protivničkog tima.

Pozdrav

Uljanov
    Participant

Ovo bi bilo kalp dobro..

Vrana
    Participant

Drago mi je da su svi timovi protiv kojih smo igrali trening prošli prvu rundu.

Protiv svih smo se u najmanju ruku mogli nositi, ako ih već nismo silovali, što govori o našoj kvaliteti na razini turnira.

KrLe
    Participant

B051LjKo
    Participant

UUU, meni se ovaj pays nije javio natrag, ako naletite na kojeg geeka, možete proslijediti isto pitanje… mada smo mi realno ti kojih bi se trebali bojati 🙂

Baš gledam, dalje je prošao i Rage i Tr1go, a rastavili smo ih na proste faktore…

Uljanov
    Participant

Ma di će oni na planinu bez opreme..

Ova karaula će biti kamen na kojoj će neprijatelj zube da polomi!!!!

Srdo
    Participant

A kada sam pričao da se već vidim u Moskvi s dvije atraktivne Ruskinje, smijali ste se…

Osim mobya, on će dobijati zlato ;D

moby
    Participant

A kada sam pričao da se već vidim u Moskvi s dvije atraktivne Ruskinje, smijali ste se…

Osim mobya, on će dobijati zlato ;D

Cekaj, cekaj… nije josh prvi April… hmmm

Daj da ja samo za svaki slucaj napravim screenshoot ove izjave! 😉

Nakon ovakvog poticaja svecano prisezem da je prva tura klanske vodke u MOCKBI na moj racun!

Ajkula
    Moderator

Pushite ga !! :smt010

Dakky
    Participant

Pushite ga !! :smt010

Nitko te nije tjerao tamo i to bas sada 🙂

Ajkula
    Moderator

Jebiga Dakky, moram zaradit za kauc ! 😀

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 36 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.