Smak svjeta nastupa 12.04.2011… datum ne zvuči spektakularno kao npr 11.11.2011, ali svejedno će nestati sve šta trenutno posjedujemo… Kao što svi znate stiže Hard Wipe
Kako stvari stoje, ono što će se imati nakon HW-a su:
– tri Tier 1 tenka, nešto sitno silvera i 0 golda.
-S obzirom da smo koliko ja znam svi krenuli igrati closed betu, trebali bi dobiti i gift tenk M4A2E4.
-svi oni koji su s ključem za igru dobili i neki gift tenk u početku trebali bi dobiti ponovo i njega. npr. ja sam dobio Valentine-a
-što se slotova tiće, trebalo bi izgledati ovako:3slota za tier 1 tenkove, 2 slota za buduće nacije(francuze i britance), i slot za svaki gift tenk koji ćete dobiti.
S obzirom da svi krećemo od početka, mislim da bi bilo dobro dogovoriti se koje tenkove ćemo odabrati.
Pretpostavljam da čemo se prikjlučiti clan warsima, i da bi prema tome trebalo organizirati nabavku tenkova.
Najvjerojatnije ćemo svi krenuti na KV, i njega igrati barem mjesec dana dok ne dobije elite status i skupi nam 2 miliona na računu :). Ali realno, mislim da bi trebali imati dugoročan plan.
npr. ne vidim razloga zašto bi itko išao na Pantera II a ne na T54 ili Pershinga, Objekta 704 je definitivno za klasu bolji od Jagdtigra,…
Mislim da bi svako mogao izraziti svoje želje/planove, a rukovodstvo nek se izjasni šta bi nam bilo potrebno za buduće turnire.
Ja sam planirao nakon HW:
prvenstveno Ruse heavy liniju i td, a prešao bi na medium liniju kad izađe full tree
Amere do T29/T32(ali ću vjerojatno odustati zbog m3lee/t1)
Amere TD čim izađu,
A i zanimala bi me američka artiljerija
Nije mi ni bed kupiti neki od ovih pre-order paketa, ako bi se neki o tih tenkova ubuduće isplatio za turnire… npr ovaj tier 6 mi se čini kao dobar skaut…
A i sad ka gledam specifikacije Loewa, brijem da ću i njega kupiti, čini se da bi mogao biti prvi dobar njemački heavy…