Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Ukoliko budete imali problema sa instalacijom odnosno da vam trazi neki od help fileova, sve ih mozete skinuti ovdje http://faclanhosting.be/FlemishArmySite/Downloads/AA%20Game%20Files/Help/

B051LjKo
    Participant

Meni ne fercera…. Prvo pizdi za manual.url, a onda je new file verify failed, possible internal error… Bravo devovi, još jedan izvrstan posao,,,,

Troky
    Keymaster

!pms ?

osim tog filea sto fali sve ok…

KrLe
    Participant

e,

NE DA MI SE maltretirat sa skidanjem i instaliranjem 2.8.1. Aj vi to lijepo isTESTISirajte, pa javite dal da instaliram ili samo deinstaliram 2.8…

Dakky
    Participant

Meni ne fercera…. Prvo pizdi za manual.url, a onda je new file verify failed, possible internal error… Bravo devovi, još jedan izvrstan posao,,,,

imas fix na naslovnoj stranici trackera

BaXuZ
    Participant

joj, floodgate mi se opako djasvi, eto ja sam ovdje jedini bio od volje i mogu reć da sam floodgate opako savlado, i def i ass, mislim ono imo sam neke lude skoreve 25 -5 itd, a ostatak mog tima svaki po 2,3 killa. mapa je izvrsna, izbalansirana, sa ludim flenkovima i 203 susretima u main room-u, ass ima prednost jer starta odozgo, ali mora radit objektive redom, koji su promjenjivi

Dakky
    Participant

Ajde veceras cemo zaigrati malo vjerojatno

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.