HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainAA Turnir, Rijeka 2005 ………

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 65 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

BaX daj pa prećerao si skroz, kakve su to gluposti igrao sam battlefield jedno 2 sata jucer i i lag se normalno dogadjao. Sto se bugovitosti tice nije ni armija bugovita god ne odsjedis po 500 sati pa sve pizdarijice vidis. Vidim da si se napalio na battlefield i to je u redu, ali mene JEDNOSTAVNO ne veseli, nimalo. Sve je apslotno “nerealno” jednostavno mi fale finese, recoil, leananje, normalne nade i milijardu drugih stvari…

Uostalom malo si prestar za veličanje nečega metodom pljuvanja drugog.I uspoređuješ neusporedivo, male bug fix patcheve sa armijnim pathciranje koje svaki put donosi praktično novu igru…

uostalom akrmija ima preko 9 milijuna registriranih igrača, koliko ih ima battlefield, a otprilike su jednako stari…

moby
    Guest

Rs sad si ti bosiljak pretjerao… armija ima 5 miljona registriranih korisnika ali jednostavnim pogledom na statistiku vidis da “samo” 10% ili ti ga 500.000 korisnika aktivno igra AA. Ostalo su oni koji dodju, pogledaju, odu,…

Ne pilim samo iznosim cinjenica [TM]

LittleCannon
    Moderator

Mozda najtocniji podatak je od GameSpy-ja koji kaze da u prosjeku na armiji ima ~5000 igraca dnevno

Dakky
    Participant

Mozda… a mozda su u šumi?

LittleCannon
    Moderator

Objasnim mi molim te smisao i svrhu tvog posta, osim napucavanja broja istih

B051LjKo
    Participant

Dajte mi ovbjasnite spiku s tim brojem postova, iz kojeg jebenog razloga bi netko namjerno napucavao broj istih…

Dakky
    Participant

Objasnim mi molim te smisao i svrhu tvog posta, osim napucavanja broja istih

A objasni ti meni kako je zadnjih 20 postova vezano za temu “AA Turnir, Rijeka 2005” ?

LittleCannon
    Moderator

Nije vezano uz temu, ali su smislene recenice, recene sa nekakvom svrhom i otvorenom mogucnoscu da svaka individua prati tijek rasprave, do pojave tvog posta koji ima natruhe duhovitosti za osobe osnovno skolskog uzrasta i gdje prestaje svaki kontinuitet rasprave.

LittleCannon
    Moderator

Dajte mi ovbjasnite spiku s tim brojem postova, iz kojeg jebenog razloga bi netko namjerno napucavao broj istih…

Odi na stari forum i pogledaj Dakkyjev broj postova.

DeathWave
    Participant

e fakat deathwave, nacrtaj se u Ri051 ASAP, jebes sve drugo osim lokalpatriotizma

Nazalost ne, jer sam vec u drugom klanu od trenutka kada sam izasao iz VX-a. Klan se zove REUNITED^ i cine ga: Grza,Nulum,Deliri,Ivan-cro,SuludiGavun,Jomajer,Stealth i ja trenutacno. 🙂 Sto se tice napucavanja u skumi anytime znas ti mene da sam ja uvjek za 😀

BaXuZ
    Participant

@zhorzh, ja jesam počeo sa igranjem FPS-a sa armijom

@Bosiljak, 9 milijona, ma odakle ti to molim te, kolko bi onda ljudi igralo blizzard svaku vecer, ako ih sad igra dvadesetak u prosjeku

@deathwave
    meni zvucite vise kao (HiSchool)REUNION

@LittleCannon
    , Šta NE?

@Dige di sam ja to reko da je bugfree

@svi, lijepo sam vas pitao šta vi mislite o svemu tome, nisam trazio da spamate, trazio sam vase misljenje o nepobitnoj činjenici da je AA bugfull i zašto je to tako i jesmo li se ikad upitali postoji li nešto drugo?

JEBEM VAS U DEMOKRACIJU!!

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Wed Jul 27 2005, 11:56AM ]</span>

d3uha
    Participant

lolčina kakva rasprava…

sto se tice postova onaj broj bi mogli maknuti i riješen problem spamanih postova … mislim sto se tice napucavanja brojki… %-6

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Wed Jul 27 2005, 12:01PM ]</span>

LittleCannon
    Moderator

@svi, lijepo sam vas pitao šta vi mislite o svemu tome, nisam trazio da spamate, trazio sam vase misljenje o nepobitnoj činjenici da je AA bugfull i zašto je to tako i jesmo li se ikad upitali postoji li nešto drugo?

JEBEM VAS U DEMOKRACIJU!!

Onda nas vec drugi put pitas jer smo vec svoje misljenje iznijeli u prethodnom threadu kojeg si ti startao. ovdje

Isto tako ne mogu razluciti vise iz tvog posta da li je ovo sve jos uvijek naginje na sprdnju ili si ozbiljan. Ako si ozbiljan onda vise necemo pricati o ovome.

stealth_SJP
    Participant

e fakat deathwave, nacrtaj se u Ri051 ASAP, jebes sve drugo osim lokalpatriotizma

Nazalost ne, jer sam vec u drugom klanu od trenutka kada sam izasao iz VX-a. Klan se zove REUNITED^ i cine ga: Grza,Nulum,Deliri,Ivan-cro,SuludiGavun,Jomajer,Stealth i ja trenutacno. 🙂 Sto se tice napucavanja u skumi anytime znas ti mene da sam ja uvjek za 😀

morat ću ispraviti dragog nam (nekom više, nekom manje, ja ga iskreno ne volim previše zbog raznih ini.filova :@ ) kolegu ja sam i dalje u GASu a samo ću probati igrati sa dotičnim entuzijastima !ill ako bude mjesta, no koliko vidim stara ekipa se skupila tako da rijetko ću igrati s ovim papinjicima ….. 😀 :p

stealth_SJP
    Participant

Nagrade i konfiguracije kompova su riješene – detalje pogledajte na forumu…………..

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 65 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.