HomeForums[Ri051] Official ForumTech SupportAA3 cicija hardware update

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

… ali kako su sad došle sve ove novotarije…

Uzmeš hrpu novaca…odeš u dućan…ostaviš novce…uzmeš novotarije… eto kako :smt042

Da bi rijec dodao…..

RimtuTiTuki
    Participant

Uzmeš hrpu novaca…odeš u dućan…ostaviš novce…uzmeš novotarije… eto kako :smt042

Savjet iskusnih :smt005

Troky
    Keymaster

Addendum:

Uzmeš iz ženinog novčanika hrpu novaca…odeš u dućan…ostaviš novce…uzmeš novotarije…… !egzorcist

KrLe
    Participant

Eto, riješeno,

Phenom x2 550, default 3.1GHz

Asrock A780GXH/128

2x 2Gb Kingmax 1066

Disk Hitachi 500Gb

Suma 2000kn

Ostao na staroj grafičkoj, za sada, 1950pro 256Mb

nije milina, ali da se igrat, u meniju 16ms, radi totalno normalno, u igri na 1680×1050 na medium se vrtim od 30 do 50ms, kad je frka popne se i preko, dakle u prosjeku preko 20 fpsa, ne zapinje i uspijem napucat ponekog, za glumit medika taman 🙂 Izlazak i ulazak u glavni meni odmah, loadanje mape par sec…

Jucer sam malo nasilno naklokao grafičku, nabacio malo duzi session, pa sam počeo doživljavati blackoute po par sekundi, odclockao, pa mislim da više neće zajebavat, to ćemo još vidjet.

Stavio sam win7. Malo natezanja oko drivera, ali čini se da će sve biti oke.

Nismo tome posvetili previše vremena, ali probali uključiti ACC što bi navodno trebalo otključati sve 4 jezgre, ali ćorak, neće se digne, clear cmos pa nanovo… Tako da izgleda da od otključavanja jezgri ništa, nije ni bitno.

Kad skupim para malo ozbiljniju grafičku i tiše napajanje i mislim da će ovo biti u redu rješenje za slijedećih 5 god 🙂

Jumbo zahvala Pepichu za stručno slaganje i osposobljavanje zvjerke!!!

RimtuTiTuki
    Participant

Evo ti pa provjeri jel je na popisu ovih sta se mogu otkljucat…

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=227004

Sa Everestom mozes saznati Id procesora…

Ali s obzirom da ces sa ovime igrati samo armiju… mislim da ti jos dvije jezgre ne trebaju

Troky
    Keymaster

koliko sam ja primjetio armija troši 2 jezgre

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.