HomeForums[Ri051] Official ForumTrach RubrikaAjmo se malo blamat na TWL-u

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 190 total)
  • Author

Dakky
    Participant

a ja u bolnici…… 🙂 sretno, da

Ajkula
    Moderator

Defending: red bull & heineken

Maps:

AA-Mountain Ambush, AA-Urban Assault(OT)

Match Date:

Friday, December 4 9:30 PM CET

Ko ce igrat ?

1. Ajkula

2. Bosiljak

3. Ica

4.

LittleCannon
    Moderator

Racunajte mene kao backup, ali stvarno ako nema nikoga drugoga

KrLe
    Participant

BackUp II, ako budem kraj kompa mogu zaigrat, ali se ne sjećam uopće koja je to mapa, pa ako ima zbilja zainteresiranih, rado ću preskočiti

Odjebaus
    Participant

Ja sam ipak tu, a mapa je CSAR, dogovorili smo promjenu

Dakle

Current Status: Defending vs red bull & heineken

Maps: AA-CSAR, AA-Urban Assault(OT)

Match Date: Friday, December 4 9:30 PM CET

Probajte složit server da bude upotrebljiv, zadnji meč na Rummage-u je bio blago rečeno katastrofa od pinga i laga

Dakky
    Participant

Probajte složit server da bude upotrebljiv, zadnji meč na Rummage-u je bio blago rečeno katastrofa od pinga i laga

Dok god si na T-Comu i dok god T-Com nije na CIX-u i dok god je nas server spojen preko CARNeta, zaboravi na normalan gameplay i ping…

Rjesenje – prebaci se na Iskon, CARNet, Optimu, Iskon, sta vec ne… !opr019fj Ja se drzim T-Coma i dalje FTW.

Odjebaus
    Participant

Ne bi se složio Dakky … zadnji meč na rummage-u je bio katastrofa, ali onaj prije njega nije, na borderu se igralo sa OK pingom (cca. 80) i sa podnošljivim lagom.

Troky
    Keymaster

Jebatga.. nisam se stigao pozabaviti serverom danas… probat ću biti tu negdje večeras ako negdje zapne.

ArMaDa
    Participant

evo ja ,cura ostala doma:-)

Odjebaus
    Participant

evo ja ,cura ostala doma:-)

:smt046

Dođi ranije online da ponovimo gradivo od sinoć, ljepo sam ti rekao da pažljivo slušaš kad ti ghostam :smt046

Dakky
    Participant

Ako treba pucat, bit cu tu……

edit Vidim ima vas 4, tu sam ako sta zapne pa cimnite

B051LjKo
    Participant

Opet smo bili lošiji od loših protivnika… molio bih

a) da sike kad igra ne glumi da je na nogometnom terenu i ne galami uokolo

b) da se malo uozbiljmo i počnemo igrati kako znamo… možda nismo invite klasa nikad ni bili, ali ove glupe greške koje radimo su jadne, patetične, i mama im je takva

Odjebaus
    Participant

Nedostaje agresije u igri, jasnog pregleda situacije (pozicije, namjera) igrača i koordinacije cijelog tima. Na žalost, zadnje dvije stvari se najteže nauče, to ili imaš ili nemaš.

LittleCannon
    Moderator

Kako nemamo?

Pa GUM nam je u krvi!

Dakky
    Participant

Nedostaje agresije u igri, jasnog pregleda situacije (pozicije, namjera) igrača i koordinacije cijelog tima. Na žalost, zadnje dvije stvari se najteže nauče, to ili imaš ili nemaš.

Zato vam (namjerno necu reci nam, sebe iskljucujem) ne nedostaje privatnog zivota i zato niste no-liferi kao sto je ta ekipa ili masa drugih…

Ne mozes ti bit uber igrac i imat uber team sa “jasnim pregledom situacije” i “koordinacijom cijelog tima”, ako prethodno ne napravis to barem 100 puta prije samog matcha i to na tocno odredjenoj mapi…

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 190 total)
  • The forum ‘Trach Rubrika’ is closed to new topics and replies.