HomeForums[Ri051] Official ForumTrach RubrikaAjmo se malo blamat na TWL-u

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 190 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Wheeee, prvo pa muško… demolirasmo, odnosno fonizišmo protivnika… nakon neslavnog starta pred kakwih godinu dvije, Ica je pokazao da nije zakuratz ćelaw, i dvaput se upisao u klub “sve ih sam pobih”… krajnji rezultat 7-2 (mislim, 7-3 u najgorem slučaju)…

Feg stats; Ica 12-5, B051, 10-5… dakky i bax nek se dobišu da ih ne zakinem… Trocki, inejblaj farser za enlarđane falusića; sljedeći meč; Oaza, sljedeći četvrtak, 9.30 PM;

Troky
    Keymaster

parsera više nema… bio neki onlajn parser pa ako nađeš link provajdat ću log

RimtuTiTuki
    Participant

Daj organiziraj mecheve u pon ili uto… od srijede do petka je vrijeme psihofizickog oporavka… (boli me dok tipkam)

Dakky
    Participant

mozda ovo?

http://parser.h0b0.org/

Troky
    Keymaster

mozda ovo?

http://parser.h0b0.org/

recimo… ali zaboravio sam uključiti statlog pa ništa od loga :smt017

B051LjKo
    Participant

Daj organiziraj mecheve u pon ili uto… od srijede do petka je vrijeme psihofizickog oporavka… (boli me dok tipkam)

Ni baš do mene… Protivnik ne odabrao dva dautam, četvrtak u 21.30 i petak 21 kao opciju…

B051LjKo
    Participant

Oki momtzi, tko sve igra wecheras… meč je u 21.30 … Za sada je oaza na repertoaru, predložio promjenu na CSAR…

Dakky
    Participant

kao i prosli put, tu cu bit vrlo vjerojatno tada….

RimtuTiTuki
    Participant

“tu cu bit vrlo vjerojatno tada”

vidi se da je Dakky dijete pravnika, vise ga nitko ne moze jebat kad zaboravi na mech, a prijavi se….

Troky, mislim da ces morati staviti ponovo onaj q-rac za prijave na mech…

Dakky
    Participant

Troky, mislim da ces morati staviti ponovo onaj q-rac za prijave na mech…

NeeeEEeeeEEE onda necu moc biti “vrlo vjerojatno tu” 🙂 Treba dodat u popis za prijave tipku “možda”, hehe

B051LjKo
    Participant

Brukadžije team strikes again… nova velika pobjeda… čista kao suza… 7-3

KrLe
    Participant

čestitke

B051LjKo
    Participant

Ako smijem primjetiti, Brukadžije su pod vodstvom novoga kapetana nezaustavljive… napada se osmo mjesto, i ovo je šesta pobjeda u nizu….

MiniGun
    Participant

svaka čas’

Dakky
    Participant

To je zato jer im ja smetam!

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 190 total)
  • The forum ‘Trach Rubrika’ is closed to new topics and replies.