HomeForums[Ri051] Official ForumTrach RubrikaAjmo se malo blamat na TWL-u

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 190 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

Zna netko od vas taj bridge se odigrat?

Imali smo par taktika… def je prilično jasan i to bi trebalo riješiti 6:0, a assault kontrolirani GUM :smt005

B051LjKo
    Participant

U principu, jedan gore lijevo na brdu (zaboravih više točna imena) kod kamena pazi na ledge, jedan na cesti pazi voltu, jedan na brdu desno nazi catwalk… četvrti je ili smješten negdje inteligentno (uglavnom gore na ledgeu, jer se tamo najčešće probija, a i najbrže dejstvuje ako ovaj na cesti ili u šumi fasuje) ili ako je 4vrti dakky, ondak ga pošaljemo ka i pitbula da unosi razdor u neprijateljske redove…

Dakky
    Participant

Haha da, medjutim ja koliko pamtim, uvijek sam kempao u vratima u def toweru… to mi je nekako najdraze bilo…

Ili sakrit se iza zida na sredini i cekat 🙂

Odjebaus
    Participant

Zna netko od vas taj bridge se odigrat?

Naravno da ne… nemoj mi samo reći da je ovo još jedna od onih rijetkih mapa na kojima ne znaš što treba raditi?

Pročitaj bolje moj post konjino :smt043

Odjebaus
    Participant

Dakky
    Participant

Mogli bi da, mckenna je fora mapa, pogotov u 3v3

B051LjKo
    Participant

Hoće li mi netko objasniti sljedeće… jučer smo bili 11, s tim da smo napadali error klan koji je bio 5.ti … oni očito nisu acceptali meč… i mi smo sam 21. a oni napadaju 3. mjesto… mislim koje su to fore?

Odjebaus
    Participant

Da fakat i meni nije jasno, gledam danas i ne vjerujem svojim očima … mislim se koji kurac si Bosi opet zajebo … ali izgleda da nisi, TWL admini rade sranja.

Zaspamajte forum da nas vrate na 11. mjesto:

http://www.teamwarfare.com/forums/showthread.asp?threadid=447417&forumid=25

Daj keptna više ljudi da napadaju stalno, jučer je error bio open i nismo ga napali

LittleCannon
    Moderator

Daj keptna više ljudi da napadaju stalno, jučer je error bio open i nismo ga napali

Evo lepi pa napadaj!

B051LjKo
    Participant

Da fakat i meni nije jasno, gledam danas i ne vjerujem svojim očima … mislim se koji kurac si Bosi opet zajebo … ali izgleda da nisi, TWL admini rade sranja.

Zaspamajte forum da nas vrate na 11. mjesto:

http://www.teamwarfare.com/forums/showthread.asp?threadid=447417&forumid=25

Napadam stalno kad god da je nešto otvoreno… Izazvao sam eror, čekao dva dana… stalno je pisalo TBD, i odjednom… pufff, mi na 21 mjestu… a error napada dalje… neka totalna pederana kao što je i opisah…

Odjebaus
    Participant

Koji retardirani idioti … izbrisali mi post :smt043

B051LjKo
    Participant

Poslah mail svim adminima… uopće ne kontam u čemu je fora…

Odjebaus
    Participant

A malo sam se zaletio … nisu mi izbrisali post, evo odgovora od admina (mail):

Hi Ica,

I have moved your post from the forums to the staff section as this is not how this should be brought to our attention if your believe a mistake has occured regardin your team

I am currently reviewing what has happened and will contact you again shortly to update you on this.

If you have any other issues regarding your ladder please email either the ladder admin or the lead ladder admin who’s contact details can be found here: http://www.teamwarfare.com/staff.asp?StaffGroupID=21

Regards,

Highflyr|TWL Americas Army

EU Competition Manager

http://www.teamwarfare.com

B051LjKo
    Participant

BTW. ovo nije prvi put… desilo se već jednom pred koji tjedan… ali nisam dizao galamu oko toga…

Troky
    Keymaster

…ali nisam dizao galamu oko toga…

Je li sve u redu s tobom? Kravlje ludilo? Svinjska gripa? Teleći kotleti?

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 190 total)
  • The forum ‘Trach Rubrika’ is closed to new topics and replies.