HomeForums[Ri051] Official ForumTrach RubrikaAjmo se malo blamat na TWL-u

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 190 total)
  • Author

Ajkula
    Moderator

Prijavljujem se za mec ( ako ima mjesta) .

B051LjKo
    Participant

Jashta, i ja ćem bit… ovo bi fakat trebali dobit!

Odjebaus
    Participant

Nemojte se zanositi, border je vrlo jebena mapa za mečeve, totalno različito od pubanja. Mi smo u defensu prvo, ako uđu u selo gotovo je, dakle ovdje jedna greška može rezultirati gubitkom meča. Dodatno, individualni skill je jako bitan jer nema udvajanja (pomoći suborca), dakle ne smije biti promašivanja. Sve iz osobnog iskustva.

B051LjKo
    Participant

Nemojte se zanositi, border je vrlo jebena mapa za mečeve, totalno različito od pubanja. Mi smo u defensu prvo, ako uđu u selo gotovo je, dakle ovdje jedna greška može rezultirati gubitkom meča. Dodatno, individualni skill je jako bitan jer nema udvajanja (pomoći suborca), dakle ne smije biti promašivanja. Sve iz osobnog iskustva.

Slušaj sinko, odigrali smo mi više mečeva na Borderu negoli ste vi na Poliklinici odigrali rundi s onim gay SF modom… doduše, uglavnom smo gubili…. i suxamo u zadnje vrijeme… a i inače…

Odjebaus
    Participant

Slušaj sinko, odigrali smo mi više mečeva na Borderu negoli ste vi na Poliklinici odigrali rundi s onim gay SF modom… doduše, uglavnom smo gubili…. i suxamo u zadnje vrijeme… a i inače…

E nisi odigrao više mečeva od mene da ga jebeš, i to liga/ladder mečeva, ne pubanja :smt071

A za sutra planiramo pobjedu, dakle cviljenje tipa ne ide nam i slično … zajebi to, ima da ih zgazimo i točka. :smt067

Obzirom da teško da ćemo odigrati pripremni meč ili da ćemo se naći prije da dogovorimo taktiku, ja preferiram aktivnu obranu, dakle ne dat im da uđu u selo, a u napadu probijanje northa. Vi?

KrLe
    Participant

Ej, imamo mi iskustva sa spenkanjem na borderu, deca kretenčad nas nasanjkali da to još ponekad sanjam 🙂

B051LjKo
    Participant

ufff, ono je bilo roozhno… I mi brijemo na aktivnu obranu, ali nas uglavnom pobiju pa uđu u selo… a South je na meču i tako uglavnom neprobojan…

njonjo
    Participant

Ajkula
    Moderator

😀

RimtuTiTuki
    Participant

Troky
    Keymaster

Dakky
    Participant

http://ri051.com/p/matchapply_menu/matchapplystatsd.php?matchid=86

trlj, trlj, gnječ…. !opr019ft

Sorry sto idem Off Topic, ali…..

Sta je moguce da je vec proslo 3 godine i 8 mjeseci od tog matcha ?!!

Jesam ja lud ili sta al cini mi se uzasno puno…… jer to je vjerojatno bilo u ono vrijeme kada se masovno igrao Border… a meni se od tada cini kao da je proslo godinu, maksimalno dvije…

LittleCannon
    Moderator

Sorry sto idem Off Topic, ali…..

Sta je moguce da je vec proslo 3 godine i 8 mjeseci od tog matcha ?!!

Jesam ja lud ili sta al cini mi se uzasno puno…… jer to je vjerojatno bilo u ono vrijeme kada se masovno igrao Border… a meni se od tada cini kao da je proslo godinu, maksimalno dvije…

Nije

Na ovim stranicama vrijeme ima beneficirani radni staz, zato ti se cini vise

Odjebaus
    Participant

Znam ove Combined Forces likove, sasvim prosječan tim, trebali bi ih zgaziti osim ako ne bude igrao moj frend Bart onda će bit problema :smt004

Probajte doć malo prije meča konjine da dogovorimo taktiku :smt071

EDIT

http://ri051.com/p/matchapply_menu/matchapplystatsd.php?matchid=86

Ahahaha na ovo sam zaboravio … ružno, ružno :smt005

Ajkula
    Moderator

A tko uopce igra veceras ?

1. Ica

2. Bosiljak

3. Ajkula

4. ????

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 190 total)
  • The forum ‘Trach Rubrika’ is closed to new topics and replies.