Home›Forums›[Ri051] Members Only›Oglasna ploca›Akcija “Vratimo im underscore”
-
AuthorPosts
-
July 9, 2006 at 13:58 #7496
DakkyParticipantVeceras?
July 9, 2006 at 14:03 #7497
B051LjKoParticipantAnyway, koji je uopće smisao biti u klanu? Ne može nas se skupiti 4 od 20 za match jednom tjedno, ne možemo se organizirati da bacimo trening nas 8 od 20 jedom tjedno, pokušaji team-buildinga nam imaju efikasnost 0%, na pivi smo zadnji put bili … scratch-scratch, booo…
Ok, jesmo zgubidani, ali za to nam ne treba klan nego udobna fotelja i par pivi 😉
Ufff, POTPUNO SE SLAŽEM, mogu samo reći da mi iznimno fali puškaranje i ovih zadnjih mjesec dana kojih guslam po terenu bez cure, nećakinje, armije i vas kretena (u najmilijem smislu riječi) s druge strane žice se polako počinje osjećati…
HE he, znači s obzirom da je Groo iznimka, [Ri051]B_051LjKo bi trebalo biti potpuno legitimno… 🙂
July 9, 2006 at 14:29 #7498
RimtuTiTukiParticipantA sad me zanima kad cemo na pivu pa da se malo ohladimo !opr019jb
Prvi i osnovni problem raspravljanja preko foruma je taj da treba citati izmedju redova i shvatit kad je nesto zajebancija, a kad je nesto postalo ozbiljna rasprava (a to je vrlo tesko)… naime isti napisani tekst se moze izgovoriti na 5 razlicitih nacina i shvatit na 10 razlicitih… i dok ne vidis nekog u 4 oka bilo kakve ozbiljne rasprave nemaju smisla i moze doci samo do bespotrebne svadje.
A sto se tice tvog gore napisanog teksta o neplacanju servera, oprosti ali apsolutno si u krivu…
Uzmi naprimjer da si u nekom klubu i igras kosarku ili bilo koji sport. Vi kao klub imate dvoranu i za nju placate clanarinu, dali je po tebi u redu da ti ako npr. ides 8. mjesec na godisnji i znas da neces niti jedanput iskoristiti tu dvoranu odlucis ne platit dvoranu i time lagano sjebat ostatak ekipe sa kojom ju koristis, jer oni u svom budzetu racunaju na tebe…
Tu nema govora o principu, jer ako si clan nekog kluba, klana, bilo kakvog kolektiva, onda postujes odluke vecine, i to je jedino mjesto gdje se mozs pozivati na principe… sve drugo, stvarno oprosti, ali sve drugo je tjeranje svoje volje i neprihvacanje onoga sto vecina zeli…
A sto se tice glupog underscora, ja prvi glasam poll ponovi da situacija bude napokon jasna i cista o tome… ovakve svadje u apsurdne i nepotrebe, pa ipak je ovo igra i sve bi trebalo bit svedeno samo na zajebanciju…
Oprosvi Moby, nemoj me krivo shvatit za gore napisan tekst o neplacanju clanarine, ja te prvi razumijem jer sam i sam dugo razmisljao na nacin na koji ti tome pristupas… ali sam isto tako shvatio da sam bio u krivu
July 9, 2006 at 15:43 #7499
Zh0rZhParticipantJ***te se malo s tim underscorom 🙂
Ovaj ga nece mjenjat a moze, a ja kad sam htio maknut ispostavilo se da ne mogu zbog glupog parentala .
Z| hor | Zh = W | hor | e = NOT allowed.
Tako da apeliram da budem iznimka sto god se dogovorili.
July 9, 2006 at 17:52 #7500
mobyGuestUf rimtu… sta nisi isao na pravni fax, uzeo bi te za pravnog zastupnika bez obzira na satnicu…. suzica mi se pojavila na rubu oka :smt087
Ono s undercore-om necu i ne zelim shvatit cisto zato sta ovim nacinom razmisljanja ako se pojavi neko novi clan sa nicom [Ri051]PeroPeri onda cemo maknut i zagrade pa da stane i ono zadnje “c” ili sta!?
Kome se ne stane tag, neka ga krese kako zna, odnosno onako kako se izglasalo, ali to definitivno nije ralog da ga svaki put i ostlih 15 mjenja.
I meni je draze vidjet aka od zk i Cannon od Gun jer je fino do v2.5 sve bilo upravo tako oku ugodno.
A sad idem razbit kasicu-prasicu i donirat u fond “dajmo da igraju”.
dax danas je utakmica tako da cisto sumljam da ce iko od nas nogometoljupca na pifo veceras
July 9, 2006 at 18:15 #7501
DakkyParticipantA ja predlazem privremeno rijesenje svih nasih problema.
LittleCannon je kapetan ekipe i kao takav zasluzje da nema underscore. I svi ostali imamo i to je posteno 🙂
July 9, 2006 at 18:53 #7502
GrooParticipantA ja predlazem privremeno rijesenje svih nasih problema.
LittleCannon je kapetan ekipe i kao takav zasluzje da nema underscore. I svi ostali imamo i to je posteno 🙂
Ja se ne vracam vise na zk. :smt027
July 9, 2006 at 20:13 #7503
DakkyParticipantLittle, di ti je nestao post? Mislim da si bio sasvim u pravu i mislim da bi thread trebao ostati zakljucan i da se vise ne spomene ni c od crtice…. Ko hoce crticu, nek ju ima, ko ju nece, nemora, i stvar rijesena……….
sad primjetih da ga je moby pobrisao…
imam vam ja jedan prijedlog ljudi :
(nemojte krivo shvatit)
MAKE LOVE, NOT WAR:smt060ilitiga:
July 9, 2006 at 21:05 #7504
LittleCannonModeratorPisem ovaj post posto po drugi put jer se moby prozvao cenzorom i pobrisao ga.
Na zalost nisam vise u stanju afekta da bih mogao istim rijecima sve ponovo napisati, ali….
Pun kurac mi je natezanja oko nevaznih stvari. Pun kurac mi je izdrkavanja sa svih strana oko crtica, oko pizdarija zbog kojiih sam ja nervozan bez potrebe i da me zena pita sto mi je i zasto se ljutim. Pun kurac mi je natezanja oko svake jebene stvari, i sto je jos tuznije, sto je stvar banalnija to je natezanje vece. Ne zelim vise o crticama niti raspravljati.
Zasto ne raspravljamo o mecevima. Zasto se moram uvijek ispricavati ljudima izmisljajuci razno razne hardverske probleme kao isprike na nedolaske na meceve. Zasto moram vristati da se clanarina plati, zasto moram prijetiti razno raznim sankcijama ne bi li vas potakao na odgovorno razmisljanje ( cast izuzetcima). Meni to u zivotu ne treba.
I onda dodje moby i pobrise moj post. Moby koji je nije u stanju percipirati moju recenicu kao figurativnu recenicu. Tko moze shvatiti “ako netko jos spomene crticu zabit cu mu saku u glavu” kao stvarnu prijetnju. Zar netko sa iole zdravim razmisljanjem i shvacanjem svijeta oko sebe, a kamoli netko tko me poznaje i tko igra gotovo svaki dan sa mnom moze uopce pomisliti da bih ja takvu prijetnju pokusao pretvoriti u stvarnost. Moby koji ce ovo shvatiti kao atak na njegovo ja, sigurno ce krenuti sa samosazaljenjem i monolozima tipa :” Ako sam ja problem onda cu ja otici, jer samo se mene napada”. Ti jesi pokrenuo lavinu koja je stvorila ovaj klan, ali isto tako kroz sve ove godine najmanje si ucestvovao u odrzavanju tog istog klana. Ne mogu dokuciti otkuda si uzeo za pravo samovoljno cenzurirati necije misljenje. Jebe mi se za crticu, ali sada vise nije stvar crtice nego tvog vjecnog kontriranja, kojeg se ne ustrucavas cak ni kada je stvar prihvacena apsolutne vecine.
Zao mi je moby, ti si moj jako dobar frend i gotovo da nema stvari koju ja za tebe ne bih ucinio u RL i najvjerovatnije ce tako biti do kraja mog zivota, ali vjeruj mi vise ne zelim u nikakve polemike ili nekakve projekte ulaziti sa tobom. Danas sam bio, zapravo se jos uvijek borim sa razmisljanjima da li da napustim klan ili ne. Vjerovatno sam jos uvijek u afektu i znam da ne razmisljam objektivno, al ga jebi mene uvijek srce vodi kroz zivot pa tako je i sad.
A sad se idem ohladiti sto vise mogu i vidjeti kako cu razmisljai o svemu ovome sutra nakon ponovnog citanja
July 9, 2006 at 22:07 #7505
RimtuTiTukiParticipantKhm…
Prvo sam napisao poduzi post, ali sam onda shvatio da nema smisla prosirivat ovu raspravu…
Ajmo ovako pustimo stvari kako stoje sada, pola nas ima onaj jarac koji vise ne spominjemo pola nema, mecheve igraju oni kojima se igra, oni kojima se neda ne igraju…
Meni sve ovo gore navedeno uopce ne smeta, kao ni vecini u ovom klanu(ja barem tako pretpostavljam).
Ajmo to ostavit tako barem tjedan dva, nikome se nece nista desit strasno. Onda se fino nadjemo prvom prilikom na pifici, i tek nakon trece krenemo raspravit sitnice koje nas muce…
Moj prijedlog je ova subota
July 9, 2006 at 23:01 #7506
TrokyKeymasteragreed
July 9, 2006 at 23:12 #7507
DakkyParticipantNa Murteru sam u subotu, do ponedjeljka…. ali moja stajalista znate, tako da vam ni ne trebam 😉
July 9, 2006 at 23:13 #7508
LittleCannonModeratorJuly 10, 2006 at 06:11 #7509
KrLeParticipantJel thread zakljucan?
July 10, 2006 at 06:11 #7510
KrLeParticipantNije… LOL
-
AuthorPosts
- The forum ‘Oglasna ploca’ is closed to new topics and replies.