Ufff žustirine li u raspravi… Uostalom, svađe niti strasti nema ako nekome nije do nečega uistinu stalo. Slažem se da temperamenti divljaju, i da je u trenutnoj situaciji daleko najbolje pustiti malo vremena da se stvari stišaju i slegnu jer objektivno nisu spomena vrijedne…
Samo ću jednu stvar zamoliti sveprisutno pučanstvo, jer vjerujem da imam na to pravo…. ne zbog aktivnosti, mečeva, truda ili nečeg trećeg, već zbog činjenice da se smatram intgralnim i po nečem nezamijenjivim (da se razumijemo isto vrijedi za sve članove klana). Vjerujem da bi mojim odlaskom, ali i odlaskom Pepića, mobya, dakky-a ili bilo drugoga klan (a to je je institucija koja nas sve veže i koju činimo) mnogo izgubio…
Odlutao sam, pa ću se vratiti na stvar… MOLIM VAS, ali VAS iskreno sve molim da niti ne razmiljšate o nekakvom odlasku iz klana iz bilo kojih razloga jer nisu tome vrijedni. Svađajte se, koljite se, zajebavajte i što god Već hoćete ali ne donosite bezvezne ishitrene odluke koje će Vas boljeti i više negoli ostale koji će Vašim odlaskom trpjeti…
Iako vjerujem da je moj post dijelom nepotreban, jer sam siguran da svi slično razmišljate osjetio sam potrebu da ga napišen, jer…. Dovoljan je trenutak bijesa i nepromišljanja da ponos postane uteg koji će Vas dijeliti od povratka u cijelinu iz koje se ponajviše nepromišljenošću i hormona radi vrlo lako može otići.
Ako se već izrode problemi (što sada nikako nije i ne može biti slučaj) bilo koje vrste, trzavice, obitelj, posao ili bilo što treće… uzmite godišnji; diGestive je najbolji primjer…. koliko god nas je svojevremeno bio ispizdio neozbiljnošću, zaljubljenošću, problemima sa starcima, obrazovanjem i stanovanjem; toliko nam je bilo drago kada se vratio… za sve ima vremena u svoje vrijeme reklo bi se…
Dosta sam tipkarao, vrijeme je za konkretnije; 14.07, dakle u ovaj petak je obljetnica jednog velikog događaja kojeg slavm ja i 60 milijuna francuza…. Manje bitan je pad Bastie i dan Francuske revolucije, ono što je bitnojest 25ta obljetnica mojega rođenja (Canon 350D je prikladan poklon kojeg neću odbiti, OlympusE500 i Nikon D70 su isto i igri)…. Kako me posao odvukao od rodne grude na mjesec dana naredni vikend ću posvetiti svojoj, sada je već izvjesno životnoj odabranici i novopristigloj nećakonji koju volim kao da je moje dijete…. ali slijedeći… Molio bih Groojo da slijedeći vikend (dakle ne ovaj koji dolazi nego slijedeći) ustupi prostorije i dvorište svoje skromne potleušice i da se svi, uključujući zLe karlovčane) skupimo i održimo godišnju LANušu…. Toplo je, Grooji staraca nema, strasti su uzavrele i ništa ljepše od 24verosatnog opijanja i puškaranja… Kvragu, možemo svi skupa po završetku napucavanja u more…
B051LjAk svečano obećava uručenje novih oficijelnih majica (jebi ga, da nisam na terenu davno bi bile gotove) SVIM članovima, i da…. sve majice će IMATI CRTICU 😛
Zaključit ću predugi post citatom najboljeg texta kojeg sam ikad pročitao (svaka čast KrLetu i njegovoj poruci godine 2004te), tada napisanu poradi sasvim drugih okolnosti, a sada toliko prikladne…. “Odjebimo svi malo od (gluhog) telefona” i umjesto potpisa…. “ajmo svi u pizdu materinu….” :smt049 :smt049