Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 81 total)
  • Author

Ajkula
    Moderator

vi ste svi popizdili…

😀

LittleCannon
    Moderator

vi ste svi popizdili…

daj malo to elaboriraj

B051LjKo
    Participant

daj malo to elaboriraj

Jebali vas mobiteli… da vas jebali… Geek Freak Show! Mislim rečenice ala “Universal androot i titanium backup su zakon. Instaliraš ovo dvoje i riješiš se neželjenih aplikacija.” Isuse kriste, Djevice marijo i Fridriče Engelsu!

Zvuči gotovo glupo kao T-Mobile reklama s onim debelim Grafiiiiiti Grafiiiiiti klincem!

LittleCannon
    Moderator

Zvuči gotovo glupo kao T-Mobile reklama s onim debelim Grafiiiiiti Grafiiiiiti klincem!

ili kao prilog “Digitalni dom” u Novom Listu?

B051LjKo
    Participant

uuuuuuuuuuu

Troky
    Keymaster

uuuuuuuuuuu

pih, očekivao sam malo više od 11u

B051LjKo
    Participant

Ma meni samo nije jasno zašto se pored jednog ajfona ljudi uopće drkaju s tim Android poluproizvodima..

Zh0rZh
    Participant

Ma meni samo nije jasno zašto se pored jednog ajfona ljudi uopće drkaju s tim Android poluproizvodima..

Repent infidel!

BaXuZ
    Participant

agent provocateur, si ti na platnoj listi Roberta Ježića ili Steve-a Jobsa?

LittleCannon
    Moderator

Pih nekada si bez problema znao nacin kako zapaliti raspravu, a sada kao da si na barbituratima.

Jel vidis sto zena moze uciniti muskarcu.

Objasni mu Bax, ti si nekada bio muskarac.

BaXuZ
    Participant

Ma lako da je to samo žena, a di su još djeca, ni nezna šta ga još čeka. Zasad se samo odselio od maminog štednjaka što mu se odmah na kilaži primjetilo.

Ali pozitivno je što kad djeca malo narastu opet imaš malo vremena za svoje igračke.

B051LjKo
    Participant

Ma “problem” jest u tome, zapravo nije niti problem, “stvar” je u tome da ja apsolutno ne razumijem fascinaciju glupim gadgetom kao što je mobitel. barem ne u tolikoj mojeri da je na zadnje tri klanse pive na kojima sam bio barem sat vremena bilo posvećeno klikanju po tom sranju, ili izmjenom informacija o “uber kewl programčići koji omogućava novu dimenziju korištenja pojedinih aplikacija”…

Ono, kad prištavi klinjo skida novi hit Žaka Houdeka to mi je još razumljivo, ili kad traži novi “volpejper” sa Ivanom Kindle u glavnoj ulozi hajde… Ali kad stari konji od po tries’, pa skoro i četrdes’ kuka na leđima stalno nešto drkuckaju po mobitelu u vrijeme kad bi trebali cepa t vops i pričat o sisama… E to ne kužim!

Troky
    Keymaster

Ma “problem” jest u tome, zapravo nije niti problem, “stvar” je u tome da ja apsolutno ne razumijem fascinaciju glupim gadgetom kao što je mobitel. barem ne u tolikoj mojeri da je na zadnje tri klanse pive na kojima sam bio barem sat vremena bilo posvećeno klikanju po tom sranju, ili izmjenom informacija o “uber kewl programčići koji omogućava novu dimenziju korištenja pojedinih aplikacija”…

Ono, kad prištavi klinjo skida novi hit Žaka Houdeka to mi je još razumljivo, ili kad traži novi “volpejper” sa Ivanom Kindle u glavnoj ulozi hajde… Ali kad stari konji od po tries’, pa skoro i četrdes’ kuka na leđima stalno nešto drkuckaju po mobitelu u vrijeme kad bi trebali cepa t vops i pričat o sisama… E to ne kužim!

X

B051LjKo
    Participant

LittleCannon
    Moderator

X

Khhhm, a kada ste to vas dvojica zadnji puta cepala vops s nama?

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 81 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.