HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeČempionšip prijave

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Elem, rok za prijave istječe u ponedjeljak a mi naravno nismo ama baš ništa korisnoga zaključili do sada.

Za pristupanje istom nam treb min 14 ljudi plus šest rezervi, osim brojnih trla baba lan naklapanja, ništa konkretnoga do sada nismo zaključili. Odluka o pristupanju ili nepristupanju turniru desiti će se sutra (petak, 11.03. 2011.) na temelju odziva na prvi Generalni trening.

Start istog je zakazan za 21.00 i ukoliko u navedeno vrijeme ne bude raspoloživo 16 igrača za preliminarni 8 vs 8 trening, mislim da svaka daljnja inicijativa na temu nema smisla. Ukoliko preliminarni trening bude uspješan, možemo početi tražiti sparing partnera za 14 vs 14 uigravanje.

TS Disciplina:

O ovome je bilo dosta govora, i Savezno Upravno Vijeće je donijelo sljedeći zaključak. Tim će biti podijeljen u trojke (a trojka je zna se, osnovna diverzantska jedinica), kako na TS-u, tako i “ingame” te će svaka alternativna komunikacija biti zabranjena. U company bitkama koje će možda uslijediti, biti će dozvoljen još “voice chat” ili slično TS rješenje putem “permisija” ako trocky u međuvremenu nađe vremena za rješavanje istih.

Svako odstupanje od gore navedenih pravila kažnjava se trajnim mjutanjem na TS-u, dok se svatko ingame odtupanje u igri koje se kosi sa onim naloženim od strane lidera kažnjava trajnim odstranjivanjem iz kompanije…

Ako dobro brojim, a mislim da brojim, trenutno možemo računati na sljedeće igrače.

1. Troky

2. Krle

3. Dakky

4. Ajkula

5. Srdo

6. Hiksor

7. Venchoba

8. Armada

9. Moby

10. Nelito

11. Ganić

12. d3uha

13. Vrana

14. B051LjKo

15. Uljanov

16. Paraanoja (?)

17. Rimtutituki

18. Djuro

19. Achten

20. d3uha (?)

Po popisu nam fale četiri igrača, nadajmo se da ćemo ih do nedjelje i imati…

Nadalje, apel za sve one koji imaju po sedam Tier 9 i 10 tenkova, od vas se očekuje da imate barem dva, poželjno i tri alternativna vozila kojim možete uskočiti u tip. Ta vozila su Tier 8 vozila, ne Tier 9, i ne Tier 10… I tako se sve skupa briše kroz dva ili tri tjedna, stoga si ostavite jedan ili dva Tier 9/10 vozila, i pronađite alternativu koju možemo upotrijebiri. Pod time mislim između ostalog na ISU-152, kojih trenutno ako se ne varam imamo na raspolaganju čak komada jedan, i to od igrača od kojeg očekujem da igra teškaša. Jebali vas silni Mausovi i Objecti s kojima i tako ne igrate… Pod pretpostavkom da igrač ima Tier nekolio Tier 7/8 vozila na raspolaganju, boli me debeli ako mu se u garaži nalazi i 7 Mausa….

Municija. Od igrača se očekuje da za čempionšipa rokaju zlatnom municijom, stoga imajte barem 500 golda prije negoli turnir počne.

Prvenstvno i privilegije:

Svijet bi trebao biti jedno lijepo i pošteno mjesto u kome su svi jednaki, nažalost nije, a isto se odnosi u tim. Igrač koji želi sudjelovati u čempionšipu je igrač, nije lider, nije mesija, već igrač od kojega se očekuje da sluša ono što mu lider kaže. Pod time mislim na odabir tenka i ulogu koja mu je dodijeljena. Kako nismo odradili treninge i ne znamo kako dišemo, puno toga je u zraku, no ono što se zna je sljedeće.

Artiljerija: – Biti će komada 2, i ukoliko budu dostupni, računajte da jedno mjesto sigurno ide Venchobi (jer isti nema mogućnost igranja igre sa zoomom), a da aspiranata za drugi arty ima podosta. Ajki je pretendent za drugu arty poziciju, mada ne i jednini, stoga se od istog očekuje akvizicija IS-a 3 i osposobljavanje posade sa sekundarnim skilovima kako god zna i umije (jedno od rješenja je retrainanje posade sa Objecta kojeg nisam primijetio da isti uopće igra). Pod retrainanje, posadu čiji će skil u vrijeme mečeva biti vrlo blizu 100, (sa barem prvim sekundarnim skilom iznad 80 posto)

Teškaši:

Prvenstvo ima Krle, jer ima najviše iskustva od nas u Company bitkama i ne želim ga “potrošiti” na ISU kojeg je vozio malo ili nimalno, a od ostatka tu su Vrana, 3cki i Ganić koji su uglavnom disciplinirani i nemaju valjanu alternativu Tier 8 teškašu…

Ostatak ekipe, u koji ubrajam i sebe mora voditi računa da se treba prilagoditi novonastaloj situaciji, i biti spreman uskočiti na koju god da je poziciju potrebno, s kojim god da je tenkom uskočiti potrebno, na koju god da je poziciju u igri uskočiti potrebno. Ne mogu pratiti tko i što vozi, ali sjetit ću se Srde za kojeg smatram da treba kupiti ISU 152 (jer mislim da nam isti treba, i da Ferdinanda imamo i više no dovoljno)…

Mediume u globalu uopće nisam planirao, mada je vrlo lako moguće da će isti igrati ako tako pokaže trening, ili u nedostatku raspoloživih teškaša isti uskoče u roster.

To bi u globalu bilo to. Komentari i prijedlozi koji bi oplemenili gore navedeni pravilnik su dobrodošli. Nikakvi prigovori na izneseno, ili prijedlozi koji su kontradiktorni ijednom gore iznesenom “pravilu” nisu dozvoljeni. Vremena (ni živaca) za raspravu nemamo.

Hvala na pažnji

Uprava

Srdo
    Participant

Orlajt, kupit ću ISU i istrenirat posadu na 100%.

Imam još JgdPanthera, a ako hoćeš da kupim još nešto, javi mi jerbo treba vremena istrenirati posadu.

Neću moći biti na treningu sutra u 21 jerbo me nema u Zg pa me ispričajte 🙂

B051LjKo
    Participant

Još jedna stvar, ako netko vidi Nagrada online, neka ga pita da li će nam se pridružiti ili ima svoju ekipu

Uljanov
    Participant

Paraanoja (Ruki) – IS, IS3

Uljanov – Objekt 212, T29

Mimir (Zemo) – IS, IS3

Achten – ISU-152

Veco969 – Jagdpanther, Panther

RimtuTiTuki
    Participant

Mene napisi za rezervu…

od upotrebljivog imam:

T32-posada na 100 sec skill na nekih 95%

-rammer, binocs, cammo

KT- posada na 100, sec skill na 100, i drugi na nekih 50%

-rammer, vent, binocs

Leopard- posada na 100% sec skill cammo na nekih 40%

-vent, cammo, binocs…

Dakky
    Participant

Ja aspiriram za drugi arty jer ionako nemam nista pametno Tier8 osim navedenog T-44 koji mozda moze uskociti ako ne bude dovoljno teskasa, ili BT-2/A-20 ako bude falio skaut ili jednostavno zbroj poena bude 86-87

Poanta je da ja igram ili Artiljeriju ili ocito nista, jer nemam nista korisno drugo, pa bi bilo dobro da se izjasnite tko ce sta igrati da se poslozimo

Troky
    Keymaster

Ja bih najradije cepao GW Panthera 🙂

MiniGun
    Participant

Ja ostajem pri IS3. Za rezervu, i ako bude potrebno, mogao bih dobavit KT-a, mada sam misljenja da i nije neka investicija…

RimtuTiTuki
    Participant

Ajmo odmah i team-ove dogovorit… ja hoću ajkija za team leader-a… i to kad mu je familija u dnevnom…

LittleCannon
    Moderator

Ajmo odmah i team-ove dogovorit… ja hoću ajkija za team leader-a… i to kad mu je familija u dnevnom…

Ti prvo kupi svoj kauc pa onda pricaj…..

Ajkula
    Moderator

Nek usput kupi i meni jedan 🙂

Ajkula
    Moderator

Mislim da je i Djuro zasluzio bit u ovom timu. Ipak covijek igra s nama svaki dan.

B051LjKo
    Participant

Nije stvar zasluge ili ne, zna kamo je forum, ukoliko mu se sudjeluje, nek se logira i prijavi…

Dakky
    Participant

Nije stvar zasluge ili ne, zna kamo je forum, ukoliko mu se sudjeluje, nek se logira i prijavi…

Mislim da covjek ne zna koristiti forum, a to nije razlog da ga se ne doda u roster

Ajkula
    Moderator

Kolko ja vidim ,Djuro je registriran na forumu. ne kao Djuro nego kao Rave Man.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • The topic ‘Čempionšip prijave’ is closed to new replies.