Ovo ima smisla, da se nađemo na mapi solo u training battlu i dogovaramo taktitu, al je problem što taktika ovisi o konfiguraciji tenkića protivnika.
Ono što sam primjetio jučer, ja sam izrazito slabo radio damage jučer u kompaniju, a čini mi se i da drugima nije nešto išlo. Ko da se nešto desilo s topovima, jučer sa T30 trekam T1… da sam falio, ok, ali pogodim i trekam ga… Isto tako ponekad, ko da mi nestaju meci, uopće se ne vidi trag da sam pucao… Sve u svemu, dingamo trekamo, falimo, a ekipa nas razguzi sa 3 šuta po tenku. Ko da ljudi znaju nešto što mi ne znamo… Igrat?
Druga stvar, ja sad nekako razmišljam da moram rasprodat garažu i pustit jedan, max 2 tenka i samo njega igrat. Jer igrat jednu partiju u T30, drugu u T54 treću u ISU me samo jebe, pa zaboravim u čemu sam pa npr. krenem negdje gdje uopće ne vidim preko humka sa ISU-om. Imam dojam da se trebamo svi posvetit jednom tenku i explorat mu sposobnosti i definirat svoju poziciju na mapi, pa ćemo onda i taktiku kompanije… Jer mene stavit na trokijevu poziciju na extrakciji ili bosiljkov zidić… Dakle ovo sa tablicama što sam srao, to me zanima u smislu da kažemo ok, 14 tenkova 90 tierova, to je = 4x nešto 2 x nešto…. Onda kažemo Srdo igra taj tenk, Ganić igra taj tenk – time smo definirali koji im je zadatak na mapi… Ja kažem ja ću igrat recimo IS3, rasprodam garažu, uzmem is3 i samo i isključivo njega igram… i naučim ga igrat, naučim gdje se sakrit preko čega mogu pucat, pod kojim nagibom, na kojoj udaljenosti i kamo probijam… gdje sam na mapi u kojem trenutku i kolko brzo kamo mogu doć… bla truć troć