HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeČempionšip

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 75 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Može netko malo ispitat do kad je rok prijave, kakva su pravila, koje su mape, sustav natjecanja i slično…

B051LjKo
    Participant

Update:

To je trenutni status, tko nam još fali? Rimtu, Nelito, Moby, Juha? Izjasnite se

Ako netko uhvati Nagrada na TS-u neka ga priupita jel on zainteresiran ili je u nekoj drugoj kombinaciji…

Srdo
    Participant

Prijave su do 14.3., minimalno 14 ljudi plus najviše 6 rezervi.

Prva runda se igra na Ruinbergu, na dvije dobivene partije od pet (draw je moguć:) ).

Finale u Moskvi od 6. do 10.5., troškove plaća organizator.

Mogu pitat Uljanova i moju ekipu ako su zainteresirani za popunu broja ljudi.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/188-division-890/

Dakky
    Participant

Na Ruinbergu nam definitivno ne treba 3 artya… !!!

inace, ako niste skuzili, ja se nadam da ja jesam ispravno skuzio navedeno:

10. If a team has entered the pre-battle lobby with an incomplete number of players and no registered reserves are available to take the place of a unavailable Primary player(s), the team may join the fight with an incomplete number of players.

**Notice that in every battle a team has 90 points in total for 14 vehicles. A team with incomplete quantity of players will have less than 90 points (-1 point for every missing vehicle)**

Sto znaci da ako nas je 12 u battleu, ukupan broj poena mora biti 88 a ne 90 !!!!

90 je broj poena ako nas je 14 u svakoj borbi !!!!!!

Dakle treba presloziti tablicu !!!

Srdo
    Participant

Ne treba ako skupimo ljude.

Dakky
    Participant

Ali Bosiljkova tablica ne odgovara realnom stanju, ako je potrebno imati 14 ljudi u svakoj borbi, onda ne moze biti ovakva tablica kakvu je on slozio za 12 ljudi, jer je njemu total 90, a ne 88 koliko bi trebalo biti, dakle morati ce oduzimati nesto i mijenjati nesto, pa ako nas je i 14, onda opet treba drugacija tablica da ukupan zbroj bude 90

B051LjKo
    Participant

Sukladno novom pravilu i ruinbergu, učinih update tablice…

Dakky
    Participant

Daklem, imamo prvu Bosiljkovu tablicu:

Onda imamo tablicu sa isto 12 igraca ali ukupni zbroj tierova nije 90, nego je 88, potrebne su izmjene

I onda imamo trecu tablicu na kojoj nas se skupilo 14, ali ta pak zahtjeva totalnu rosadu svega i svacega

Daklem, potrebno je sloziti novu tablicu sa:

ukupnim brojem bodova 88 za 12 ljudi

89 za 13 ljudi

ili 90 za 14 ljudi

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

B051LjKo
    Participant

BTW. Za karlovac obavezno mora bit jedan ISU, pod obavezno, pokrivat gornji desni kut karte, kamo bih smjestio barem jedan arty (jer može lupat po gradu, što sa spawna baš i ne može najbolje) drugi ferdi po meni u grad… na guranciju s ostatkom…

U gradu odigrati maksimalno defanzivno, navlačiti protivnika na naš arty im je više moguće, raditi pritisak po flanku, držat se grmlja i napredovatM; Za flank bih odvojio skautam, 3 teškaša i ISU…

B051LjKo
    Participant

@Dakky molim te kloni se organizacije setupa… Zadnja tablica je glupa da gluplja ne može biti…

Hvala

Uprava

Dakky
    Participant

@Dakky
    molim te kloni se organizacije setupa… Zadnja tablica je glupa da gluplja ne može biti…

Hvala

Uprava

A ti nisi shvatio da je zadnja tablica samo prezentacija moguce rosade? I BTW te tablice su trebale biti odgovor Srdi a ne tebi ili ostatku

B051LjKo
    Participant

A ti nisi shvatio da je zadnja tablica samo prezentacija moguce rosade?

Prezentacija rošade je glupa da gluplja ne može biti..

Dakky
    Participant

A ti nisi shvatio da je zadnja tablica samo prezentacija moguce rosade?

Prezentacija rošade je glupa da gluplja ne može biti..

Odustajem, procitaj ponovno ovu stranicu topica, od moje izjave da treba preraditi tablicu, do Srdo-vog odgovora da ne treba ako skupimo dovoljno ljudi, do mog posta koji je trebao Srdi objasniti zasto treba izmjeniti tablicu. Mislim oko cega se mi svadjamo. Njah

Srdo
    Participant

B051LjKo
    Participant
Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 75 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.