Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author

Ajkula
    Moderator

Jucer,po ko zna koji put, smo morali zvati ljude na mobitel i molit da dodju igrat ESL. Vec smo milion puta pokusali potaknut ljude da dodju, glumili smo babaroge al nikakav rezultat. Vec smo nesto raspravljali na Klanskoj pivi al sve je ostalo na rjecima. Mislim da bi trebali krenut s kikanjem ljudi iz klana.

Bacio sam jedan brzi pogled na klan listu na WoT stranicama i odmah u sutu nasao trojicu koju bi ja osobno odmah kikao.

Hiksor

Timerus

Zvonzi

Prva dva imaju 0 bodova na onoj Mobijevoj tablici, treci ima nesto bodova al sta nam znaci ako odigra 2 meca i onda ga nema 6 mjeseci.

Ja sam doma malo vise od mjesec dana i svaki dan sam na TS-u i ovu trojicu nisam niti jednom vidio ni cuo.

Recite svoje misljenje.

KrLe
    Participant

Heh, nisam baš aktivan u zadnje vrijeme, pa se ne osjećam mjerodavnim, u principu se slažem s tobom, ali ne vidim nikakav napredak u kikanju ljudi. Npr, dok je Hiks voljan dovest ekipu u rijeku zaslužuje tag…

Nastavim kasnije kad se malo smislim…

MiniGun
    Participant

Hmmm…Daklem…vako od oka sam i ja isto vidio, posto u zadnje vrijeme vise upisujem u tu tablicu nego moby….Sto reci, koju posluku porati… jbtpskostimacku itd.

Mozda neki ljudi imaju drugog posla, i neke zhivotne situacije gdje su tenkichi sporedni u svakom slucaju sto bi bilo razumljivo…

S druge strane mi nije razumljivo sto to onda tako i ne kazu, boh-boh i sve5. Jbga ovako stvarno ispada da vjeku igra mali broj istih ljudi.

Mozda je rjesenje da se uvede pravilo da za svaki jebeni meč moraju bit pristuni svi, bez obzira na to dali igraju ili ne. U slucaju nemogucnosti moraju dat opravdanje (troky model). To znaci represija, a znamo kamo to vodi…

Mozda je rjeshenje da se u ponedjeljak sastavlja lista za sljedecu nedjelju?

Znam da nije neka lova u djiru, al’ ako to nije dovoljan motiv (jbte, bit kompetitivan i igrat za lovu?!).

Ako i dalje bude ovakakav “odziv” onda ajmo odjebat te sve mecheve i napravit pravu chistku.

Ajkula
    Moderator

Ta “Mobijeva” tablica i nije bas mjerodavna. Barem za neke ljude.

Primjer:

Bosiljak ima jako malo bodova na njoj. Al covjek svaku nedjelju u 15:00 se pojavi na TS-u i pita jel nam fali igrac. Mi kazemo Ne i on ode svojim poslom. To je odgovornost kakvu bi trebali imati ovi “prozivani” igraci.

MiniGun
    Participant

Tabelica sluzi chisto kao orjentir, narafski da se ne odnosi na pomorce i sl. To bi bilo opravdano odsutan, a brate mili i jezgra ste klana. Daklem rEspekt prema Bosiljku i tebi koji kad ste tu, ste tU.

Buduci da nabrojani ocito ne razmisljaju kao Bo51, koje ocito boli bl9, zasto nas nebi bolio bl10? Opet sam na vagi kik ili ne,jer , nije da nam trose zrak, hranu ili slicno, pa cu se laganini slozit s Krlom i rec, sto cemo dobit s kikanjem?

Troky
    Keymaster

…Opet sam na vagi kik ili ne,jer , nije da nam trose zrak, hranu ili slicno, pa cu se laganini slozit s Krlom i rec, sto cemo dobit s kikanjem?

Ovo je i moj stav otprilike. Pokušavam naći smisao kickanja…

B051LjKo
    Participant

Potpisao bih trockog i kvva… Uz malu opasku, apsolutno sam protiv kikanja hiksa, to što trenutno ne igra tenkiće ne vidim kao nikakav minus, pogotovo jer je i više no spreman zapaliti 150 km čisto druženja radi…

Što se Timerusa tiče sam potpuno indiverentan, odnosno postavio bih mu pitanje da li on uopće igra… Vjerujem da je najjednostavniji način za to pitati Warsteinera…

Sa zvonzijem je skoro pa ista stvar, mada njega znamo 10 godina, pa bih poluignorirao činjenicu da ne igra… Na koncu nije da netko računa da će se vratiti… Ok, ima tag, zrak ne troši? WHo giveZ a pak!

Ajkula
    Moderator

Ok , hvala na odgovorima. Kejs closed !

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • The forum ‘Klansko vijeće’ is closed to new topics and replies.