Homeโ€บForumsโ€บ[Ri051] Official Forumโ€บChallenge us!โ€บcK^ v [Ri051]

Viewing 12 posts - 31 through 42 (of 42 total)
  • Author

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-oce bit onda sta od fighta il ne ?!?!? -pls odg.. ๐Ÿ˜‰

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-fala decki…lijepo smo se zabavili odigrali i ok…nema veze sta vas nije bilo dosta, glavno da smo odigrali to je to…cujemo se, vidimo se…gg @ all… ๐Ÿ˜‰

KrLe
    Participant

nemaลก beda, kad god hoฤ‡ete, samo ako se uspijemo skupit, standardno…

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-rgr…tNx jos 1…naravno ak ce vas bit online…welcome ste na ts-u pa mozete doc i nenajavljeno na neku smotru il ti trening…ahhaha, ste vidli $p!dy-a na drogama muahahha… ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ … ๐Ÿ˜‰

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-alo decki, bude kaj od toga ?!?!?

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-ewo mene, dolazim sa malo vecim zakasnjenjem u nadi za novim fight-om…jel bi mogli sta izorganizirati u vezi toga ako nije problem, jos jednom sry na kasnjenju, ispricavam se…nemoram igrat niti urban niti neznam extrakciju mozemo neku novu mapu ili nesto extra ๐Ÿ˜€ …samo da fightamo, zajebancija itd. itd., samo mi se javite, ili dodjite na nas site http://www.cranekeepers.com ๐Ÿ˜‰

Ajkula
    Moderator

Nema beda Friks. Kad se skupimo, izazvat cemo vas. Mozda ovaj vikend.

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-rgr…samo javite na nas forum, sad imate sve i to je to…mi zasad nemamo jedino ts-a jer smo mjenjali providera i iskljucili nam stari ts, zasad smo na nekom public…evo vam i jos moj msn -> miha667@hotmail.com … ๐Ÿ˜‰

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-alo jeste zivi vi…jel vi vidite uopce mene tu…xD…aj malo active…pls…xD…oce bit sta od tog na kraj ili ne ?!?!? pa javite onda ili meni ili na http://www.cranekeepers.com ๐Ÿ˜‰

Ganci
    Participant

Troky mislim da nam netko trosi papir na forumu… daj provjeri da nije neki h4xor…

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-LoL…aj vi moji papci su zeljni fightova, pa ak bi mogli iz organizirat sta…javite se ak ste za, jer veco panj je really boring…xD… ๐Ÿ˜‰

Troky
    Keymaster

ja danas nisam na raspoloaganju

Viewing 12 posts - 31 through 42 (of 42 total)
  • The forum ‘Challenge us!’ is closed to new topics and replies.