Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 87 total)
  • Author

Srdo
    Participant

In:)

Dakky
    Participant

u 20.36 pocinje prva borba vs Bir Gandus

Haha jesam lik.. igramo vs Schwere Panzerjägerabteilung 65

zvonzi
    Participant

iiii? jeste igrali ili šta?

KrLe
    Participant

Igrali, prvu dobili malo jači tim od našeg, drugu nas dočekali T30, T34ke, mediumu tier 9…

zvonzi
    Participant

a jebiga. tako će to vjerovatno biti jedno vrijeme, dok i sami svi ne nagrindamo T9-10 tenkiće. pogotovo sada kada se već world mapa kolko-tolko stabilizirala, pa je teško naletiti na neki kvaziklan sa nižim tierom tenkića.

kako god, čestitke barem na toj prvoj pobjedi. \O/

Srdo
    Participant

I dobro smo odigrali obzirom da smo kvalitativno bili bitno slabiji.

Možda da probamo Maysan opet danas ili sutra:)

RimtuTiTuki
    Participant

Ma ja bi počekao neko vrijeme dok ne budemo imali barem 5xT10 i par medium 9tki… i slično

jedno mjesec i pol.

Recimo ni Piratesi nemaju još ni jednu pokrjinu… brijem da su ih PADovci izbili iz britanije

KrLe
    Participant

B051LjKo
    Participant

a da

bože zdravština…

grin grind grind und grind

Troky
    Keymaster

meni je to bzvz… kad bi barem napravili ograničenja 8/90 i slično… ovako ćemo (barem ja) CW igrati nikada.

B051LjKo
    Participant

Nisi jedini kojem je to bezveze…

Dakky
    Participant

Meni je iskreno zabavno igrati jednom dnevno gotovo sigurno unaprijed izgubljenu partiju, uz veliko zadovoljstvo kada se ta jedna pobjedi i igra sljedeca…

Ne vidim razloga zasto ne ubrat malo expa u takvoj bitki, a kad se uzme u obzir da je takva bitka “trening” za buduce bitke… apsolutno ne vidim razloga zasto ne bi svaki dan u 18.30, 19.30 ili 20.30 igrali po jednu partiju…

zvonzi
    Participant

ja se nadam Pershingu kroz nekih 2 tjedna/vikenda. ovaj ću vikend definitivno izgrindati T23, i nadam se nakupiti barem trećinu expa za Pershinga. što se tiče samih borbi, slažem se sa Dakkyem. iako najčešće preko tjedna nemogu sudjelovati, ništa ne gubimo ako se odigra pokoji match, pa makar kao neki trening i iskustvo za kasnije. možda pokoju taktiku ukrast ovim jačim i hardcore klanovima itd. popizdit ću do petka. treba mi doza tenkića.

KrLe
    Participant

Daki, pretvori ovo svaki dan u jednom tjedno ( petak ) i slozit cu se s tobom

Srdo
    Participant

Meni bi pasalo dva-tri puta tjedno dok ne izgrajndamo sve kaj hoćemo, tek toliko da vidimo kakve sve ekipe ima.

Kao što su mudriji od mene rekli, dok ne bumo imali tier 9/10 tenkiće i tier 7 arty nemamo kaj tražit osim rekreativnih fajtića.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 87 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.