HomeForums[Ri051] Official ForumTech SupportCrko modem/router!!!!

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

kad smo vec kod torrenta, jel neko ima seriju Sivi Dom

B051LjKo
    Participant

Uklonjeno 119 komada gamadi… bumo vidli kako će se sada ponašati…

Dakky
    Participant

Nadam se da mi nisi spalio modem.. 🙂

Rekoh ti da je pod 1) moj modem annex B i iako bi trebao raditi i pod ISDN-om i pod POTS-om, nije zagarantirano i da pod 2) moj modem ne podrzava ADSL2+ A TI VEC JESI NA ADSL2+ INFRASTRUKTURI. AKO NISI ONDA CES BIT vjerojatno ubrzo bez da ista platis……

B051LjKo
    Participant

“Instakacija ADSL2+ usluge košta 440 kuna u koju je uračunat novi modem koji ćete dobiti, ukoliko potpišete ugovor na 12 mjeseci, platiti ćete svega jednu kunu… neće biti moguće imati ADSL i ADSL2+ uslugu pod istim korisničkim brojem”

B051LjKo
    Participant

moj modem ne podrzava ADSL2+

Kakve to sad veze ima s ičim…. “ja već imam ADSL2+ capable modem” se odnosilo na potencijalnu kupnju WIFi modem+routera prije negoli mi ih itko od ISP-ova uvali i natjera me da ga platim bez obzira što mi isti apsolutno neće trebati…

Dakky
    Participant

Hocu reci da sam ja recimo na adsl2+ infrastrukturi vec 4 mjeseca, ali da svejedno nemam nista veci download i upload….. tj brzine su limitirane na portu… ali imam 2+ … odnosno mozda je i tvoja parica vec prebacena na 2+ infrastrukturu ali ti moj to ne podrzava pa da zato pucketa … tako se i meni ponasa… kad ga spojim na svoj adsl……

a radi sto posto……..

njonjo
    Participant

ja imam gore navedeni siemens usb koji radi k’o beba pod sp2

crono
    Participant

Nisam bas pratio thread, ali imam jedan viska siemens c 10 modem ako kome treba!!

B051LjKo
    Participant

Meni meni sinko….

Profa_Cro
    Participant

Ej bosiljko nisam citao citavu temu ali recimo ja sam imao grde probleme kada sam shitnetovu kasdu spojio na mrezu ali na onaj brzi izlaz na dfi maticnoj(vrag ga jebi ako znam kak se zove al znam da je brzi) i kada sam stavio nazad na normalni izlaz radila je super

B051LjKo
    Participant

🙂 simpatično si ovo opisao… ako sam dobro skužio, misliš na dvije mrežne kartice koje su integrirane na ploči, Marvel Yuconova i nVidijina…. Probano na obje, isti drekec…

Mada se desilo nešto skroz WIERD…. otkako sam ograničio upload na bitcometu sve radi bez beda (za sad, od jučer nije puklo niti jednom)

Zh0rZh
    Participant

🙂 simpatično si ovo opisao… ako sam dobro skužio, misliš na dvije mrežne kartice koje su integrirane na ploči, Marvel Yuconova i nVidijina…. Probano na obje, isti drekec…

Mada se desilo nešto skroz WIERD…. otkako sam ograničio upload na bitcometu sve radi bez beda (za sad, od jučer nije puklo niti jednom)

Nije Weird, poznato je da torrenti znaju blockat ako ne ogranicis upload…nesto do malog buga u protokolu ne znam detalje….

B051LjKo
    Participant

E pa meni je bilo weird?! Više nije… fala žorž :smt039

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.