Hardverski je iphone možda i jači od androida. Ali je platforma prezatvorena, i bez jailbreaka je telefon sranje.
S obzirom da smo ovdje svi informaticki potkovani, ni ne pricam o out-of-the-box stanju, nego o JB-anom iPhoneu ili rootanom Androidu
Ako ga se korisiti kao telefon, iphone je možda i bolji od androida… ako ga hočeš koristiti za išta drugo, android je drastično bolji.
Ponovno pitam, dokaži mi po čemu je to Android bolji. Reci jednu stvar. Multitasking? Može, reci još jednu. Nema je? I zbog te jedne je drastično bolji? Cut the crap, please.
Probaj recimo iskopirati pdf na iphone, da ga možeš poslje pročitati… ne može, moraš si ga mailat, i downloadat na mobitel… debilno
Kako kopiras pdf na Android? otvoris My computer, izaberes mobilni disk i iskopiras? Nisi znao da i to iPhone moze? Aplikaciju naravno besplatno skines sa Cydie
Flash?
Ima, od verzije 4.0, zove se Frash i radi kako spada.
I ja ne znam zašto opet ideš u OT… otvori novu temu Iphone VS android, pa trkeljaj tamo koliko god želiš.
Zašto uvijek ti moraš biti policajac? Ako ti smeta, nemoj čitat. A ako moderatorima ne smeta, tko si ti da bilo šta govoriš?