Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Author

RimtuTiTuki
    Participant

Sorry sto skrecem s teme, ali neka mi netko od vas, iPhone pljuvalaca, odgovori sto to tocno ima Android, a iOS nema. Ne govorim o hardveru telefona – iPhone nema “bljeskalicu”.

Možda se varam, ali sam poprilično siguran da iphone 4 ima bljeskalicu.

Hardverski je iphone možda i jači od androida. Ali je platforma prezatvorena, i bez jailbreaka je telefon sranje.

Ako ga se korisiti kao telefon, iphone je možda i bolji od androida… ako ga hočeš koristiti za išta drugo, android je drastično bolji.

Probaj recimo iskopirati pdf na iphone, da ga možeš poslje pročitati… ne može, moraš si ga mailat, i downloadat na mobitel… debilno

Flash?

I ja ne znam zašto opet ideš u OT… otvori novu temu Iphone VS android, pa trkeljaj tamo koliko god želiš.

Uljanov
    Participant

Imao sam oboje..i rekao sam šta mislim..

iPhone je uređaj koji zaglupljuje..i to odgovorno tvrdim..

Pa reci zasto, koji je uzrok tom zaglupljivanju, i sta konkretno iOS nema u odnosu na Android, a ako pod “zaglupljivanje” mislis na nikad laksu instalaciju aplikacija i prebacivanje muzike, onda OK, drago mi je da “zaglupljuje”

Ovo što su Srdo i Rimtu naveli ali recimo ja sam imao i problema s prebacivanjem glazbe i korištenja mobitela kao “stick”..sve ide preko jebenog iTunesa i primjerice nisam uopće mogao prebaciti podatke, glazbu ili filmove na drugi komp gdje je prijavljen drugi iPhone..

Ne kompatibilnost bluetootha..pazi, oni imaju “svoju veriju bluetootha” how jes no..

iPhone je idealan ali samo ako postoji iPhone i neznaš za nijedan drugi mobitel..

Da ponovim..iPhone ima malo bolje performanse i nenadjebiv touchscreen..ali to je to..

d3uha
    Participant

B051LjKo
    Participant

Slažem se dakijem da je Android govno… S druge strane, kao logična alternativa se nameće ajfon, koji je sjajan… U usporedbi sa svim drugim govnima (zadnje što sam testisirao je aJfon4 ) je san snova od jednostavnosti, i uvjerljivo najbolji izbor za “glupog usera” u kojeg ajki definitivno spada.

Najveći aJfonov minus je taj što je nedvojbeno i on govno.

Zaključak: Odi u X centar (X = VIP, T, ili Tele) i reci im, dobardan, ja mjesečno trošim XY para na telefon, ako Vam dozvolim da mi stavite jaram na glavu na period od 12/24 mjeseca, i pritom ne trošim više no što trošim sada, koji fontele ćee te mi dat…

I to je u biti to

Dakky
    Participant

Hardverski je iphone možda i jači od androida. Ali je platforma prezatvorena, i bez jailbreaka je telefon sranje.

S obzirom da smo ovdje svi informaticki potkovani, ni ne pricam o out-of-the-box stanju, nego o JB-anom iPhoneu ili rootanom Androidu

Ako ga se korisiti kao telefon, iphone je možda i bolji od androida… ako ga hočeš koristiti za išta drugo, android je drastično bolji.

Ponovno pitam, dokaži mi po čemu je to Android bolji. Reci jednu stvar. Multitasking? Može, reci još jednu. Nema je? I zbog te jedne je drastično bolji? Cut the crap, please.

Probaj recimo iskopirati pdf na iphone, da ga možeš poslje pročitati… ne može, moraš si ga mailat, i downloadat na mobitel… debilno

Kako kopiras pdf na Android? otvoris My computer, izaberes mobilni disk i iskopiras? Nisi znao da i to iPhone moze? Aplikaciju naravno besplatno skines sa Cydie

Flash?

Ima, od verzije 4.0, zove se Frash i radi kako spada.

I ja ne znam zašto opet ideš u OT… otvori novu temu Iphone VS android, pa trkeljaj tamo koliko god želiš.

Zašto uvijek ti moraš biti policajac? Ako ti smeta, nemoj čitat. A ako moderatorima ne smeta, tko si ti da bilo šta govoriš?

Troky
    Keymaster

Kako vam se samo da raspravljati??

ajfon ti si glup.

android ti si glup.

Ajki, nadam se da si riješio dilemu. Topic closed. (ajfon ionako nije bio predmet dileme)

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • The topic ‘Dilema’ is closed to new replies.