Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

I tako ja kopam po tracker statsima, i en ti jarca…. mislim da “DžiZus” najbolje opisuje priloženu sliku… Da ne znam drugačije, trčao bih po selu i derao se Cheater cheater :smt077 …

B051LjKo
    Participant

Jebat ga, opet sam skenjao forum… I nemrem editirati iz nekog čudnog razloga…. HE he, nagradno pitanje, tko je ČiTer 🙂

njonjo
    Participant

ja znam… al’ necu kvariti zabavu

LittleCannon
    Moderator

Evo slika ti je sredjena.

Btw neka mi Get objasni kako on igra, odnosno da svi mi odemo na instrukcije.

B051LjKo
    Participant

Slika je dosređena 😉 sad se naime brojevi ponovo vide :smt006 (Paint rula :smt036)

I daj Get umri koji put za ekipu, uz tebe svi ostali izgledaju kao kante za napucavanje… :smt098

crono
    Participant

BOMEEEE!!!

A ja otkad sam se vratio sa godišljeg ucim ponovno drzati mis u ruci!!!

Dakky
    Participant

Jedna zanimljivost u vezi screenshota.

15 servera je u listi, od toga je 13 servera SF modded….

Ne osporavam Get-a ali samo kazem da bi mozda malo drukciji “screenshot” bio da je pucao na non-modded serverima…

edit: ilitiga, serem pa se mazem, ali mozda bi i ja imao ovakve statse da mi je bilo pucat border sa SF pucaljkom….

jedan prigodni smajli

!YeahRight

B051LjKo
    Participant

LOL, jebote dakky, odi ti češće u Srbiju, ovo je već drugi post zaredom koji me dobro nasmijao….

[VX]animal
    Participant

znao sam ja da su tu neke poljske veze u igri..pretvarate se u prave poljake.. [RI051].pl

B051LjKo
    Participant

Hehe možda [PL051]…. LOL u poljskoj varijanti zvučimo kao sinovi Yasera Arafata…

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.