HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainE pa sada bi bilo dosta

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)
  • Author

Groo
    Participant

Kad je onda sastajanje? 10, 11, 12?

Troky
    Keymaster

11 najkasnije

BaXuZ
    Participant

znači konačna cifra je 14. loše, loše, da pitamo koga iz brutala ako je zainteresiran?

Troky
    Keymaster

može što se mene tiče

njonjo
    Participant

ja 100% propustam ovogodisnji sastanak 🙁

ArMaDa
    Participant

e da ja ne mogu prije 12 , moram sa starim o mehanicara tako da to imate u vidu:-))

BaXuZ
    Participant

aklem, momci moji dragi, sjutra je veliki dan, nemoj da neko zaboravi mousepad, toplu robu (nema grijanja), čačkalice i štapiće za uši. Ja Vam nisam mama, a bogami ni tata! Cigarete, žvalkaće i ostalo se ne kupuju iz prikupljenih novaca. Još nešto, vrlo važno. PEPELJARE, iako sam nekad imao kafić, nemam 14 pepeljara u kući.

Troky
    Keymaster

kakav ti je to kafić koji nema 14 pepeljara??

BaXuZ
    Participant

kupljeno je: 36 ožujskih od litre, 24 litre kole, 10 litara bijelog i 5 litara crnog. Kila veprovine, kila srnetine, 5 kila kapule, 5 mrkvi, crvena paprika slatka, i ljuta, 2 litre pomidorsosa, sjutra još stiže par kila junetine, par kila svinje, kruh, plastične čaše i ostaje nam oko 400 kuna za ponoćne pizze. Nagrade su isto tako osigurane, ko nije donio novce, bolje mu je da to sutra učini. Dodjite čim ranije možete, ali isto tako nemojte bit lijeva smetala trokyu i cannonu dok slažu mrežu, ostavite kompjuktor na stolu i van na pušenje i biranje grupa. Pošto smo kratki za koju glavu, neki timovi će imat 3 a neki 4 čoveka. Ako se moby stvori, možemo imat 5 timova po troje ljudi, što bi bilo krasno, ali otom potom.

BaXuZ
    Participant

troky, ne kakaj, to je kuća a ne kafić

Troky
    Keymaster

troky, ne kakaj, to je kuća a ne kafić

!opr019hd

Dakky
    Participant

Pošto smo kratki za koju glavu, neki timovi će imat 3 a neki 4 čoveka. Ako se moby stvori, možemo imat 5 timova po troje ljudi, što bi bilo krasno, ali otom potom.

Ja sam za 4 tima od 3 i 1 team od 2 igraca, i voljan sam igrati u tom s 2 igraca ako imam pravo birati suborca (i ako se isti slaze)

crono
    Participant

Pošto smo kratki za koju glavu, neki timovi će imat 3 a neki 4 čoveka. Ako se moby stvori, možemo imat 5 timova po troje ljudi, što bi bilo krasno, ali otom potom.

Ja sam za 4 tima od 3 i 1 team od 2 igraca, i voljan sam igrati u tom s 2 igraca ako imam pravo birati suborca (i ako se isti slaze)

nE DAKKY NEDA MI SE IGRATI U DVOJE 🙂

Troky
    Keymaster

Ja sam za 14 timova po 1 igrač i 69 timova po 0 igrača

Dakky
    Participant

nE DAKKY NEDA MI SE IGRATI U DVOJE 🙂

Kako si samo znao da sam mislio tebe predlozit ……

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.