Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 283 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

E sada kada smo se vec raspricali do kraja, ondak ajmo i uzivo.

Mi svaku vecer pucamo i svi smo na TS-u. Slobodno dodji na TS pa mozemo zajednicki kokati inostranu bandu 🙂

Tu na nasim stranicama imas i online status svih nas tko igra i tko je sve na TS-u, pa kao sto sam rekao slobodno dodji i zezancija je zagarantirana !AR15firing !AR15firing !AR15firing

Frida
    Participant

PA to bi bilo super da nisam ja svoje slusalice …razbila prilikom igranja armija ..i bacila ih kroz prozor !zz_wife !frown

LittleCannon
    Moderator

Ja sam svoju staru tipkovnicu znao skupljati po stanu, a neke tipke bi nalazio po dva dana kasnije. !screen

Frida
    Participant

Eh pa sve je to dio igre !devil ja sam na turniru lupila misem al sam skuzila da nisam doma pa sam samo rekla ma u picku materinu ..a svi me bljedo pogledali !! !fire a da ..ma da

LittleCannon
    Moderator

btw, vidim da imas problema sa izborom avatara !amazed

Groo
    Participant

Kakvu zivost si unijela u nasu zajednicu.

!smooch Frida

Ovim javljanjem si zasluzila pozivnicu. Ali se onda pripremi na !romeo

@B051ljko
    : Nisam ja kriv sto je kod zena jos uvijek vazan prvo dobar izgled !horse

Dakky
    Participant

I ja zbilja ne znam gdje si moj nick iskopala……. 🙂

LittleCannon
    Moderator

@B051ljko

!kenjam

Frida
    Participant

MA na svakom forumu imam drugi avatar ..a ovaj je ok valjda !biglaugh

A Groo da ..ovaj ma mene rostilj privlaci !cheesey !cheesey !cheesey !cheesey ….

A dakky tebe sam zapamtila jer si piso stalno dajte mi VODE !biglaugh

Dakky
    Participant

naravno nisam mislio na vodu kao pojam neko na VODU u nasoj plasticnoj boci koja je bila pored mene cijelo vrijeme ali nisam kuzio 🙂 jos sam iso van za njima na wc ali me nisu kuzili da ja u biti trazim bocu s rakijom

Frida
    Participant

MA skuzila sam ja da je “voda” rakija al tek poslje !cheesey …..kad ste s nama podjelili “vode” !pifo

Frida
    Participant

E i da da nepisemo sve tu ovaj …imate MSn valjda ? pa se javite na moj MSN i onda budemo se dogovorili da zaigramo … malo …imate pom mail ..tam ma da nadite ovaj da! !cheer

B051LjKo
    Participant

@B051ljko

Krivo Groo, najbitnija je karizma…. uostalom možda se cura prepala mojeg golemog falusa pa je podsvjesno procijenila da će potencijalni sex s tobom ma koliko loš bio barem biti potpno bezbolan !baeh

@Frida
    , koliko sam upoznat s navikama našeg klana svi preziri MSN, ICQ i slučne ometače prilikom igranja armije tako da ti je TS uvjerljivo najjednostavniji način kontakta, na našoj stranici (lijevo) u svakom trenutku možeš vidjeti tko je na TSu u bilo kojem trenutku… , BTW. Nice to meet you

IP: ri051.ath.cx:11707

pass- ri051

PS. Koja smo mi gomila šupčina, opće mrtvilo na forumu danima i onda nas simpatični curetak dođe pozdraviti i brate mili, nova verzija “Rat i Mir”-a se ispisuje na forumu…

Frida
    Participant

Ok doci cu ja jednom na TS..evo bas nagovaram decka da mi kupi slusalice i misa !blush !!! Ovo ostalo nebi kometirala !!! !blol !laugh

LittleCannon
    Moderator

Nekao dodje i decko, vazno je da se druzimo.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 283 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.