HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsESL: EMS IX WoT

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 61 total)
  • Author

Uljanov
    Participant

Koja jebena katastrofa od organizacije (mislim na ESL). Dečki, hvala svima što ste imali strplljenja čekati 2 ipo sata na početak. :smt023

Što se samog meča tiče ništa novo… naletili smo na bolje, a nama je opet falilo discipline i uigranosti. :smt101

Međutim, pojavio se i jedan drugi problem kojeg bi valjalo riješiti: uz svo igranje s tuđim accountima nisam uspio složiti lineup po želji i to čak onaj najjednostvniji (5xHeavy+2xLight) i taj problem će biti tema slijedećeg klanskog vijeća. S obzirom da igramo samo 7/42 ili 8/90 mečeve svatko bi u garaži trebao imati barem 2-3 tenka sa ovog popisa:

– Tier 1 tenk

– Tier 5 arty

– Tier 8 Medium

– Tier 8 Heavy

– Tier 8 TD

Boli me debeli što u garaži imate T10 heavy, T9 mediume i T8 artyje kad su potpuno neupotrebljivi u mečevima koje igramo. !opr019ge

Slažem se u potpunosti!!!..

Iako većinu imam ali ukoliko zatreba u par minuta mogu imati sve navedeno i još što nije navedeno:

T29 i/ili Tiger P (smatram ga rame uz rame s T29 jer je jebeno dingabilan!!!)..

Rečeno je da smo orjentirani na T8 max bitke i sve iznad toga je nepotrebno klanu i samo je za osobnu zadovoljštinu..;)

Ajkula
    Moderator

Možeš imati i kilo krastavaca kad te nema na mečevima

hahahaha

!opr019ic

Timer28
    Participant

Ja ču vam se pridružiti..za koji tjedan…samo da prođu ove tropske temp. ( dijeca čore u sobi di je klima…a klima je u sobi di je komp 😉 ). A što se tiče “zahtjeva / potreba” oko tenkiča..sada kda sam sredio IS4..mogu se baciti na šoping.

Za sada imam T1 i T8 Heavy..the rest vill come 😉

KrLe
    Participant

Bilo je ljeto, vrela noc svirao stari, dobri rock ‘n’ roll

i tako mjesec, dva…

u svakom slučaju, period u kojem subotnje ili nedjeljno popodne ne može biti unaprijed rezervirano za tenkiće. Sama činjenica da smo sudjelovali u svim dosadašnjim iventima je hvale vrijedna, da ne spominjem da smo čak i lendali 🙂

Što se mene tiče, ljeto je kvalitetno iskorišteno, riješen tier 10, skupljeno para za T34 koji čeka premium status, rješen obj 212 za skupljanje novaca kad ne bude premium statusa i to sve bez prodaje ijednog relevantnog tenkića, dakle tier 8 hevice is3 i t32 u garaži, T29, ako ikad zatreba je tu, ali okrljaštene posade, da se sredit, nabavljen tier 5 arti, radi se na posadi. Što se tiče mediuma, krenuo, stigo do t34, tedejci nikad nisu bili moj đir, ali sam otvorio su85b, pa će s vremenom doć… tier 1 nemam jer se ne smatram dobrom svjećom, više manje zato ne volim ni tedejce, nisam baš na ti sa detection sustavom i ne kontam kad me vide ili ne, ne obračam pažnju na to kad igram, jednostavnije mi je računat da me svi vide, pa ko koga prvi…

Uglavnom, definitivno smo imali problema sa pouzdanošću prijava, ja računam da je to zbog nategnutog termina, jer smo htjeli sudjelovat a realnije je bilo da nas nema, ali to definitivno ostaje tema za raspravu… nekad davno na stranicama je troki složio obrazac za prijave, sa sms obavijestima itd, a to je bilo kad nas se četri nije moglo skupit za meč, smatram da je stanje sasvim solidno, kolko kod generiralo nervozu…

Srdo
    Participant

Kao i svaki put, igrali smo defenzivno i mislim da bi na klanskom vijeću to trebala biti točka broj jedan. Eto, baš smo sinoć odigrali jedan rašerski meč kao company na Murovanci i jedino je Hiks izginuo (i zato bu platil pivu).

Imam Hummela, KT, Cunninghama i Panthera II. Mogu uzeti Ferdija (odmah) ili ISU-152 za dva tjedna kada dođem do E-100.

Troky
    Keymaster

Kao i svaki put, igrali smo defenzivno i mislim da bi na klanskom vijeću to trebala biti točka broj jedan.

Ne kužim. Mislim da taktika nije tema za klansko vijeće.

Problem je što svatko ima svoju taktiku dvije minute prije meča, a nitko ne želi preuzeti ulogu leadera. Uostalom, predložio sam da izrašamo klanac pa ste me popljuvali. Rekao sam da se heavyji ne odvajaju jedan od drugog ni pod koju cijenu nego da svi rokaju po prvoj meti na koju nalete pa su se razdvojili nakon prvog primljenog pogotka…. itd. itd. Jedino je KT u bazi napravio posao kako treba. :smt067

Možda je taktika bila totalno pogrešna, ali bila je određena i trebalo ju je ispoštovati. Dakle, taktike bi trebalo uvježbavati na nekakvim treninzima, a ne na klanskom vijeću.

Troky
    Keymaster

Uglavnom, definitivno smo imali problema sa pouzdanošću prijava, ja računam da je to zbog nategnutog termina, jer smo htjeli sudjelovat a realnije je bilo da nas nema, ali to definitivno ostaje tema za raspravu…

Ne valja utorak u 20h, ne valja nedjelja u 15h, ne valja subota u 16h… ja bih rekao da se određeni ljudi ne žele malo žrtvovati nego ako su slobodni u terminu onda je ok, a ako imaju bilo šta drugo za raditi onda odjeb.

Ako netko nije u stanju jednom tjedno u danima/tjednima predefiniranom terminu biti prisutan na barem 50% mečeva onda mu klan ne treba. [pročitati onaj mobijev post]

nekad davno na stranicama je troki složio obrazac za prijave, sa sms obavijestima itd, a to je bilo kad nas se četri nije moglo skupit za meč, smatram da je stanje sasvim solidno, kolko kod generiralo nervozu…

Stanje je solidno tebi (i svima koji misle isto) jer te boli debeli, dok meni nije jer trošim svoje i tuđe vrijeme da bih se nervirao.

Troky
    Keymaster

… da ne kažem: uvijek ista priča… 🙂

KrLe
    Participant

Stanje je solidno tebi (i svima koji misle isto) jer te boli debeli, dok meni nije jer trošim svoje i tuđe vrijeme da bih se nervirao.

Krivo,

nije da me boli debeli, boli me što ljude boli debeli, točnije,

boli me što sam u dva navrata glumio zamjenu jer nisam htio bit neodgovoran, prijavit se ako nisam siguran da ću ispoštovat, pa sam na kraju siso veslo…

drugim riječima, ako bi time popravio dojam o svom stavu, od sad pa na dalje računajte da sam ja prijavljen za sve mečeve, a ja ću doć ili ne…

Troky
    Keymaster

boli me što sam u dva navrata glumio zamjenu jer nisam htio bit neodgovoran, prijavit se ako nisam siguran da ću ispoštovat, pa sam na kraju siso veslo…

Jebiga, netko mora biti i zamjena. Sve je bilo regularno i pamti se.

drugim riječima, ako bi time popravio dojam o svom stavu, od sad pa na dalje računajte da sam ja prijavljen za sve mečeve, a ja ću doć ili ne…

Stav ti je u qrcu., a nažalost nisi jedini s takvim stavom.

RimtuTiTuki
    Participant

Stav ti je u qrcu., a nažalost nisi jedini s takvim stavom.

Troky, šta si nervozan… Tko zna kakve je obaveze KrLe imao…

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Troky
    Keymaster

Troky, šta si nervozan… Tko zna kakve je obaveze KrLe imao…

Okani me se i promjeni smjer.

Ja sam platio danak da mogu na miru odigrati turnir u subotu. !pms

KrLe
    Participant

Nije mi stav u kurcu, al mi je filing u kurcu. Kao i tebi, turniri mi generiraju vise nerwoze nego zadovoljstva, al sam im odlucio dat drugu sansu pod devizom nije do mene, do maloga je. odlucio sam za svoj filing optuzit termin i period, jer mi je draze, nego optuzit klan, sebe, pojedince…

KrLe
    Participant

Unaprijed se ispricavam sto me nece bit na klanskom vijecu, jer me boli debeli, a i na putu sam.

medutim, predlozio bih stavke dnevnog reda, na razmatranje:

– zamjene su suvisne, osim kao unaprijed dogovorena varijacija postave, npr. ja random zamjena vise necu biti

– staticna, fiksirana taktika ne prolazi, ja se ne prijavljujem na match, prije nego sto odradimo 3 treninga pregrupiravanja za wot if scenarije u sastavu koji ce biti na matchu

Troky
    Keymaster

Mogao si odmah reći da te povrijedilo što si bio rezerva… a mogao si se prijaviti ranije, doći na TS ranije… whatever.

S obzirom da se ja OPET borim s vjetranjačama svečano objavljujem da neću više i da ulazim u BMD mode.

Isto tako, glede mečeva:

– ne želim biti u nikakvoj organizaciji

– ne želim biti team leader

– ne želim igrati ako nema team leadera

– ne želim više igrati T1 i T2 jer mi je to ispod časti

Ovo “ne želim” možete protumačiti i kao “neću”.

Tvoje prijedloge za klansko vijeće u potpunosti podržavam.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 61 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.