HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsESL Ladder, srijeda, 14.12., 20:30, Mines vs. Legio Exterminatus

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author

Srdo
    Participant

Ajde da utreniramo i mines:)

Prijave počinju sada:)

Uljanov
    Participant

In..:D

Troky
    Keymaster

može

Ajkula
    Moderator

Hocemo li onda pomaknut kanarince ili ladder,za recimo cetvrtak ?

Troky
    Keymaster

ladder traje 5-10 min.. u 21h smo ‘na terenu’ 🙂

Ajkula
    Moderator

Istina !

BTW, malo smo ja i Uljanov cakulali na TS-u. Bilo bi u redu kad bi se i ostali clanovi Ri051 klana ukljucili u ESL bitke. Skoro uvijek ista ekipa igra esl,tipa moby,troky,ja,srdo,uljanov,armada,ganic,krle….bla bla.

Mozda bi bilo u redu kad mi igrali onaj ESL nedjeljom, a ekipa kao sta su Timer,warshteiner,veseli,adelsbe,i ostali koje se nemogu sjetit, da se ukljuce u ladder te da im se da prednost. Tako bi svi aktivni clanovi wot zajednice bili ukljuceni u kompetitvni dio.

Troky
    Keymaster

dobra ideja

Srdo
    Participant

Ajk, dobra ideja, slažem se.

Samo neka se ljudi prijave i stvar riješena. Zato i ugovaram ladder barem dva dana prije kako bi se zainteresirani prijavili.

moby
    Participant

Nadovezat cu se na ovaj forum…

ESL match 7on7 veceras (pon) ako se skupi 7 velicanstvenih!

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Warsteiner
    Participant

ja sam za srijedu in

mene ne sekira što ću igrat kad sam tu mogu igrat što treba bez obzira jel turnir ili leder ako ima ko bolji na raspolaganju nije bed ima prednost 🙂

who dares wins

zvonzi
    Participant

meni sve ovisi o poslu. većinom radim popodnevne smjene, ali u pravilu utorak/četvrtak mi paše. samo uzmite u obzir da kada sam u ZG da ne mogu na TS, pa eventualno kao nekakva svijeća mogu upasti jer niti treba TS, niti nekakav eventualno lag na sekundu-dvije (koji se zna desit na mob netu) ne bi bio preveliki problem.

kada sam u vrbovskom, to znate da sam uvijek spreman 🙂

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.