HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsESL nedjelja 14h..

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
  • Author

Uljanov
    Participant

ESL prjave ovdje..nedjelja 15.1.2012.

Za:

Uljanov

Killer

Srdo

Sike

killerLSDcRo
    Participant

stavljam i svoj potpis!

Srdo
    Participant

in

Ajkula
    Moderator

Ne mogu , zauzet sam. :smt023

Uljanov
    Participant

4 min do početka prijava 3 prijavljena..

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

ArMaDa
    Participant

ima nas:-((

Uljanov
    Participant

Nije nas se skupilo..

Dakky
    Participant

@Uljanov … Ova slika mi jos bolja

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Uljanov
    Participant

😀

Ajkula
    Moderator

Jebem mu sarafe sta nebo drze !!

Za koji kujac smo mi regrutirali ljude i sirili klan ??? Zato da nas se ne moze skupit sedmorica u nedjelju !?! Da kojim slucajem odlucimo igrat Clan Warsa,pa trebalo bi nas 3 tisuce da drzimo jedan teritorij !! 😀

Sta se mene tice,ja bi zatvorio regrutaciju i ne primao vise nikakve nove clanove. Zbilja nema smisla. Nitko od vas ne trazi da igrate 24/7 ,al ako se moze pucati cijeli tjedan onda valjda mozete odvojit 30 minuta za match u nedjelju. Cast izuzetcima (Uljki,Sike,Smrdo,moby,Ganich,….itd).

Ne bih volio da ovaj klan postane totalna obveza nekome, ali ako ste odlucili uci u isti onda bi bilo u redu da preuzmete dio odgovornosti i mrvicu obveza (30 minuta nedjeljom). Ri051 klan zbilja ne trazi puno od svojeg pripadnika. Malo ozbiljnosti i odgovornosti u svezi matcheva i to je to. Ako to ne mozete podnijeti, onda ovaj klan nije za vas. Ne samo ovaj nego bilo koji.

Ne govorim u ime Klanskog vijeca niti klana. Govorim u svoje ime.

Troky
    Keymaster

čekajte samo da se ja vratim i uvedem diktaturu… !opr019ge

Warsteiner
    Participant

ja nisam ni stigao na net do sad jbg danas 24h dežurstvo od 07-07 još malo pa sam 3/4 odradio

sljedeća 2 vikenda sam slobodan pa se već sad prijavljujem,tako da se može računat ne mene i moj doprinos ma kakav bio 🙂

who dares wins

Srdo
    Participant

Slažem se s Ajkom, sramota je da nas se usred neradnog dana ne mre skupiti sedam:(

ArMaDa
    Participant

pa nije da branim i mene zivcira stanje ali ova nedjelja je bila specificna , ,dogodili se obiteljski ruckovi , medeni mjeseci pola stare ekipe poslovno zauzeto, warseiner ima najjebenije smjene itd , jednostavno se desilo tako da ne vidim zasto se danas zivcirate kad je ova nedjelja jedina bila donekle opravdana:-)

ArMaDa
    Participant

e da i trocky mogao bi dati killeru ovlast za uci u RI canal na ts-u, koji put ni ne primjetimo da je on line 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.