HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsESL – WoT 3

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 31 total)
  • Author

RimtuTiTuki
    Participant

Mda, moji tenkovi su takodjer na raspolaganju. Trenutno imam IS3 i T32 ako netko želi igrati s njima.

Warsteiner
    Participant

daklem ima li što danas od borbe popodne čisto da znam bit budan 😉

who dares wins

ArMaDa
    Participant

ja sam za

Srdo
    Participant

Ja isto:)

zvonzi
    Participant

ja također spreman. ako će nam faliti igrač, može goco uskočiti na nečiji acc. kreten je lijen prijaviti se na regrutaciju, ali svi ste ga već sto puta vidjeli samnom na TSu.

moby
    Participant

Ajde da dam jos jednu sansu, ajde… u 14 prebrojavanje da znamo igra li se ili ne!

Do onda sam na Grobniku, na 402 StreetRace

Venchoba
    Participant

Bit ću na raspolaganju, mogu igrati Hummela.

Troky
    Keymaster

mene ipak nema… neću stići na vrijeme. možda na finale 🙂

zvonzi
    Participant

1. srdo

2. zvonzi

3. uljanov

4. warsteiner

5. armada

6. moby

7. vench

to je ok?

moby
    Participant

onda? da idem doma? Uljanov mora kliknut potvrdu na ESLu u 14:20!

zvonzi
    Participant

nema ga trenutno online. po prijavama na forumu bi nas trebalo biti 7 + goco bi mogao uskočiti na nečiji acc ako baš bude zatrebalo

edit: upravo je došao i radi na tome 😀

zvonzi
    Participant

spušili odmah prvi protiv FTC ili tako nešto. imali smo ih, bili bolji, ali su nam uspjeli zacapati bazu 🙁

Troky
    Keymaster

detaljni report na sunce! tko je bio vođa navale?

zvonzi
    Participant

ma bilo je sve navrat nanos što se tiče planiranja i lineupa, jer smo se jedva skupili… nabrzinu smo složili taktiku, dobro je izgledalo, imali smo ih u šaci, više dmga izdilali, ali su nam se probili do baze, ostali se nisu stigli vratiti i jebiga… jedan reset da smo na kraju napravili vjerovatno bi ih dobili. 🙁

moby
    Participant

Da je bilo vodje bilo bi moyda i bolje 😉

Lakevile, mi dole, 4 HTa u grad (2gore+2dole), jedan fenjer isped njih uz jezero drugi po sredini, ja kempam u bazi sa BL10.

Kad su dosli na 3/4 mape kroz grad, tri njihova tenka krecu rush po sredini na nasu bazu. Docekam ih ja i dingam KT-a na 12% za 80m :smt102 Skrivam se i resetiram jednom prije nego me 3 HTa dezintegriraju. Jedini koji se vraca na vrijeme iz grada je Uljanov ali nema target jer vise ne svjetle :\

Uglavnom svi tenkovi su im bili probuseni, ali dovoljno dobri da nas jednostavno flenkaju i skepaju 🙁

Krivci za poraz od slabijeg neprijatelja, svi osim Uljanova i svjetlecih reklama Zvonzija i Venchobe.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 31 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.