1. Lakeville
Igrali smo protiv iste ekipe kao i zadnji put. Srdo je sa KT-om desno čuvao klanac praktički iz baze, jedna svijeća u sredini, ja skroz lijevo kroz grad, a svi ostali plitko u grad. Vrlo brzo je ustanovljeno da bi i oni kroz grad pa su ih momci stukli u parovima. Srdo je maestralno odradio 1na1 sa KT-om koji je nadobudno solo htio izrašati klanac.
2. Prohorovka
Nisam imao spremnu nekakvu taktiku, a odlučili smo ne igrati sa T8 medimom pa je odluka pala na ISU-a i polu-defanzivnu igru, tj. zauzimanje vlastite polovice mape i čekanje razvoja situacije. Protivnicima se nije spawnao Ferdi pa su ostali skroz povučeni, te smo stoga mi krenuli u napad u liniji po cijeloj širini mape… Uljanov sa IS-3 preko praznog brda u grad, Srdo und Nelito lijevo kroz šumu, Ganić uz prugu, a Moby za njim. Uglavnom, stisli smo ih u kut mape.. bit će da im je Moby BL10-kom utjerao strah u kosti 🙂 Bilo je dosta napeto jer smo ih izrokali u zadnjim sekundama meča. ISU se definitvno pokazao kao dobra stavr na ovoj mapi.
3. Mines
Imao sam razrađenu taktiku sa Pershingom, ali s obzirom da istog nisam imao na raspolaganju nisam se mogao dogovoriti sam sa sobom što želim pa smo opet odigrali sa ISU-om i pokušajem osvajanja brda sa dvije IS-3. Odmah na početku Srdo je pukao (restetirati modem pola sata prije meča drugi put !opr019hx ) što nas je prilično zbunilo… IS-3-ojke su skužile da neće uspjeti osvojiti brdo pa onda povlačenje, razvlačenje, manjak ideja i aj bok. Mines bez mediuma mi nikako nema smisla.
Inače protivnička ekipa je bila odlična… Pershing i Leo su konstantno mijenjali pozicije na mapi i ne bi ih bog uhvatio.