Viewing 12 posts - 106 through 117 (of 117 total)
  • Author

zvonzi
    Participant

kao i Dakky, ja sam isto tu i mogu uskočiti ako bude preša.

RimtuTiTuki
    Participant

Došlo je do promjene, tako da sam u igri

KrLe
    Participant

Ajmo izvještaj!!! Kako ide, ste se skupili?

Lood sam, da čujem!

Troky
    Keymaster

izgubili u drugom kolu

Ajkula
    Moderator

Sta se igralo , Cliff ?

moby
    Participant

Cliff dobili, Mines ne bash :\

B051LjKo
    Participant

Ukratko, prvi protivnici nisu bili spomena vrijedni, rushali bez smisla… nabili ih…

Druga partija, pagorki, protivnik organiziran, mi u totalnom kaosu, razbili nas, da ne kažem ponizili…

Troky
    Keymaster

… mi u totalnom kaosu…

Uopće nismo bili u kaosu. Imali smo komandanta koji nas je rasporedio po mapi i nitko nije od toga odstupao. Problem je što je taktika bila neprikladna za mapu/protivnika. I na Cliffu smo falili taktiku, ali smo srećom igrali protiv većih panjeva od nas.

Ako se dobro sjećam imali smo druge planove za ovaj (5+2) setup… Ako ostanemo pri istom setupu i slijedeći put, kandidiram se za mjesto leadera.

MiniGun
    Participant

Izgubili, idemo dalje. Nije skuzha, al uzgred receno, izgubili od osvajaca 2. mjesta… http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/go4wot1/match/23543630/#/eu/wot/go4wot/go4wot1/rankings/

RimtuTiTuki
    Participant

Meni se iskreno svidjelo što nije bilo previše buke na TS-u, što su svi obavili ono što im se reklo.

Ispalo je da su imali bolju taktiku, i to je to… po meni nas je najviše sjebao t44… koji je grickao sve pomalo.

Srdo
    Participant

Da sam ostao, dobili bi 😀

Uljanov
    Participant

Ako se dobro sjećam imali smo druge planove za ovaj (5+2) setup… Ako ostanemo pri istom setupu i slijedeći put, kandidiram se za mjesto leadera.

Ako si Leader onda i biraš setup..;)

Viewing 12 posts - 106 through 117 (of 117 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.