Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Cek, da li jedna kartica pase samo na jedan racun… Ili jednu karticu mozes iskoristiti po jednom za svaki account (upitnik)

RimtuTiTuki
    Participant

Pa brijem da na svaki accaunt mozes dobiti samo jedan kod…

zek0pek0
    Participant

i u settingsima se da obrisat broj kartice

https://login.ign.com/index.aspx

jedan acc jedan key

[CTN]Razor
    Participant

mučaz gracijaz na ovome…za sad iskoristeno 4 puta

Kako stvari stoje okrenut cu ga jos koj puta

ArMaDa
    Participant

izgleda da su provalili da im nije dobra ponuda sa 30 besplatno .-)

[CTN]Razor
    Participant

Posto sam od vas (preko mrti-ja) dobio ovaj velikodusan tip, red je da i ja vratim uslugu.

Da…maknuli su taj 30 day free…no savjetujem svima da odu na http://www.ign.com, odskrolaju na samo dno stranice u pogledaju sto ce naci u ljevom kutu…30 day free al za neku drugu akciju 😀

Naime, nista vas ne prijeci da napravite taj 30 day free account, odete na link sa prve stranice ovog posta (onaj sto vam je nudio da kreirate acc ili da se ulogirate) i da iskoristite link za “ulogiravanje”….kad se ulogirate, puf, eto koda 😀 Isprobano…danas…samo dva put.

RimtuTiTuki
    Participant

Ok, ponovio im se DigitalOnline…

Sa Razorovom forom se može registrirati besplatno.

A ako obrišete sve cookie i history, možete koristiti i istu kreditnu karticu više puta..

uživajte

EDIT: možda ne isti dan… naime, ponovo mi je prošla visa koju sam već iskoristio prošli tjedan, ali nije htjela ponovo proći dva puta danas…. možda će sutra, javim

MrTi
    Participant

Ajde da onda malo prosirimo razorovu metodu:

kratki opis za one koji su vicni uz pay palu…odlinakte karticu od postojeceg pay pala, otvorite novi paypal, ubacite karticu na njega i iskoristite za novi IGN account. Nakon dobivenog koda, otkazivanje pretplate, brisanje podataka o racunu na IGN, ODLINKAVANJE KARTICE OD NOVOG PAY PALA, u paypalu brisanje reccuring payments prema IGN pod My preapproved payments, brisanje paypal racuna, pa zatim ispocetka… Naravno, ovo je ukratko i za one koji dobro barataju oko paypala i sl, i naravno sve radite na vlastitu odgovornost…

KrLe
    Participant

Navodno postoji nekakav kviz na kojem se može dobiti 500 golda, ja poslao mail, ne mogu naći o čemu se radi…

To: quizEU[at]worldoftanks.eu

Subject: Newsletter #46 quiz

Answer #1: George B. Jarrett

In-game nick: vaš nick

Server: EU

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.