Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

gLe opet neki anonimac nešto kenja…

LittleCannon
    Moderator

Nemoj biti osjetljiv. Vjerujem da Cigo izraz seoska liga nije upotrijebio u negativnom kontekstu, nego u duhu dobre zafrkancije.

Sto se Ri051 tice imamo nadolazeci pivski sabor gdje cemo sve odluciti

Ganci
    Participant

Vjerujem da sam opet bio krivo shvacen, ja se iskreno ispricavam ako sam te Mr. anonimus uvrijedio to mi nije bila namjera,

To je bilo u nekom smislu zahebancije, evo za npr. Ri051 su imalu sasnu cut nas na TS-u bilo nas je samo 3 ili 4 a zvucilo je koda nas ima cjela tribina stadiona 🙂

jer mi smo seljaci, neuki amateri sto se tice informatike, nes vjerovat ali nas Grga je samo jedna post napravio na forumu i to je bilo pod regrutaciju, time da mu je buraz aka Ajsman to napravio 🙂 sto bi ujedno znacilo da pokazuje blage znakove Gnjido-vitisa 🙂

jos jenput sorry nije bila ta namjera, pomogao bi di god treba i ako treba… cjenim vas/njihov trud zato smo se i odazvali na poziv!

B051LjKo
    Participant

Je fakat, pravo Cigo zbori; bio ja kod njih na TSu i totalne su seljačine :smt117 , ali ono BOŽE SAČUVAJ… :smt095

A i Gnjida opet kenjaš !sere , pa dobro je i rekao, totalno vam je seljački bio turnir, uostalom kako objašnjavaš da su na Vašem “gospodskom” turniru stanoviti čobani udarali po rakiji, slanini i kobasicama… bilo bi i čvaraka ali ih mesar zajebao… !opr019hg

Troky
    Keymaster

Sto se Ri051 tice imamo nadolazeci pivski sabor gdje cemo sve odluciti

Molio bih da se ubuduće !opr019jb Pivski Sabor™ !opr019jb piše velikim slovima.

RimtuTiTuki
    Participant

I sta smo odlucili po ovomu pitanju? :smt017

edit: evo sad gledam, ima 9 klanova prijavljenih, dakle ako se prijavimo i mi, liga u principu moze krenuti… :smt066

Dakky
    Participant

pa ima nas dovoljno ZA, ne znam sta starosjedioci cekaju

Anonymous
    Guest

eto provjerite forum i website malo smo ubrzali stvari u zadnje vrijeme tako da bi uskoro liga trebala i poceti, molio bih vas da posjetite forum ako imate kakva pitanja,prijedloge ili bi samo spamali…tako da imamo jedno mjesto za cjelu hr aa zajednicu (malo je tesko posjecivati 10foruma 😉 )

zeko koje se nemoze logirati na vas forum 🙂

BaXuZ
    Participant

prvo kolo smo na odmoru

SFynx
    Guest

Na HCL forumu se raspravlja o mapama koje ce se igrati.

Iznesite svoje misljenje i izaberite 5 mapa te ih postajte na forumu.

Mape sa najvise glasova biti ce izabrane.

Link: http://mp.cro-gaming.com/forum/viewtopic.php?p=6535#6535

P.S. Zakon smajlici! !pms

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.