Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 44 total)
  • Author

RimtuTiTuki
    Participant

Hmmm…….znači,po tvome skromnome mišljenju…čeka nas analna destrukcija? U svakom slučaju….nije ga loše ponekad i primiti

Pa ne nuzno, osim sfynxa koji sam ima 1050 sati na bridgu, ostali zajedno imaju jedva preko 50.. tako da sve je moguce :)… Ali vrlo je vjerojatno da cete primit… !opr019ft

Zh0rZh
    Participant

….nije ga loše ponekad i primiti :smt061

Stara ljudska mudrost kaze :

“Nemos se jebat da ti ne upadne” 😀

Ganci
    Participant

“ona bi se jebala ali nebi da boli” :smt041 :smt044 :smt040

B051LjKo
    Participant

valjda “ali da ne uđe” konjino….

Ganci
    Participant

valjda “ali da ne uđe” konjino….

ako uzememo u obzir proporcije onda je ipak po mom mamlazu jedan :smt050 :smt021

B051LjKo
    Participant

A jebi ga, ne znam ti ja te tvoje ciganske… :smt098

Gnjida
    Participant

Kolko sam skužio igrajući ovih par dana,ako četvorica ljudi dobro zakampaju u defu…..gotovo je nemoguće sjebati ih.Jučer smo se napucavali malo sa CWLom i tukli su nas ko majmune(most im dobro ide),al smo se onda malo organizirali i prikampali i skužili da jt to jebeno teško sjebat.Moram napomenuti da su samnom igrali Dalči i Bipe….koji na mostu zajedno imaju 5 sati :smt040 Sve u svemu,mislim da momčad koja ispuši barem jednu u defu,može ići odma na spavanje :smt061

B051LjKo
    Participant

Je fakat je jebeno…. pogotovo ako ass nema adekvatnu 203cu…

Gnjida
    Participant

Je fakat je jebeno…. pogotovo ako ass nema adekvatnu 203cu…

Ja si 203jku na bridgeu mogu samo zabiti u guzicu :smt046

Gnjida
    Participant

I,junaci,kak vam se činilo ovo jučer? Kaj bi nam savjetovali da promjenimo u taktici?Kaj vas je najviše mučilo?Dajte savjete. Što se vas tiče…bilo bi dobro da ste,kada smo napredovali sa dimom,bacili koji flash ili nadu među nas.To bi nas najvjerojatnije sjebalo. Držim vam fige večeras :smt068

Groo
    Participant

Ja sam imao gadnih ping problema i nisam bio bas zadovoljan time.

Nama prvenstveno fali dobra 203ca u napadu.

RimtuTiTuki
    Participant

Ma super ste igrali, izgubili ste samo kad ste izgubili zhivce, i izrushali naprijed… Neznam tko je bio na stepenicama, shupak ili luda, ali ubijao je kao sumanut, i bio je na ful dobroj poziciji, jedva ga se vidjelo…

Ako je enemy na midu, nemojte ni slucajno rushat catwalk, ful se cuje i najvjerojatnije cete dobit bombu, samo strpljivo, i pustite ih da dodju…

I pazite se 203-ce, tako da bi trebali izbjegavat tower, jer cete najvjerojatnije popit jednu…

Sretno veceras

Profa_Cro
    Participant

A vidim da vi danas igrate mostic a koliko sam vidio na AAO cini mi se da su i oni dobri na mosticu.

Bas me zanima kako cete odigrati danas.

Ganci
    Participant

Kad sam igrao def nikad nisam volio kampat…

obavezno probajte koji rush kad defendate… bez smoka bez iceg samo odjednom, a i sranje kaj nisu sva oruzja otvorena u tournament modu ( ili jesu? nama nisu protif ludih bili ) snajper i onaj R iznad njega jebeno mogu zrasat assult, i to bi definitivno trebali pokusat.

uglavnom GL Ri i LuDi

Profa_Cro
    Participant

Ja bas nisam igrao most mnogo ali mi se vidi previse dug i otvoren prostor za rush

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 44 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.