Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 81 total)
  • Author

Anonymous
    Guest

A ok svejedno 😀 !shit

Profa_Cro
    Participant

Ih meni se cini da ce nastati nekakva pomutnja u RI051 ako ti dodes u Rijeku 27-oga. Pa bolje dodi u Koprivnicu

Anonymous
    Guest

Ma istucem ja dakky-a bez problema 🙂 :smt062

Groo
    Participant

Ih meni se cini da ce nastati nekakva pomutnja u RI051 ako ti dodes u Rijeku 27-oga. Pa bolje dodi u Koprivnicu

Nema tu pomutnje.

Samo se dakky treba dogovoriti sa mozgom i krenuti u !fuck2 :smt033

Anonymous
    Guest

Ko prvo dakky i mozak su dva razlicita pojma koja nemaju nikakvu povezanost jedno s drugim :smt044 a ko drugo nit da dakky i mozak imaju nesto zajednickog nikako nece doc do !fuck2 moze jedino doc do !zivili a i to tesko jer dakky zna da za njega vrijedi !opr019kc i da medu nama neka nikakve :smt050 …. i da ce na tome ostat jer !opr019hy JA tako zelim … i nezelim da se takve stvari vise spominju jer je to totalno bezveze eee i ne samo meni nek i drugima ide na zivce i svi ce !opr019fx !! eko 😀 ovo ko sapunica :smt040

BaXuZ
    Participant

ajme dakky koja bediška, kompjuterašica, a ne da!

Zh0rZh
    Participant

ko iz klana jos nije odgovorio u ovaj topic je peder :smt061

Jebote ti svaki put kad dodjes na forum dignes libido impotentnim starkeljama !flasher !opr019g2

Dakky
    Participant

Ko prvo dakky i mozak su dva razlicita pojma koja nemaju nikakvu povezanost

Ne kaki jer ako budem morao iskopati tvoje poruke koje su jos btw u nekom backupu sa mobitela na kompu (izmedju puno ostalih, da ne bude zabune)

… vidjet ce se tko je s mozgom razlicit pojam……. :smt021

I ne, samo tebi je neugodno, cak ni meni nije, jer si ti ta koja je odlucila nicim izazvana prestati komunicirati samnom….

Ako mislis da je bilo normalno zvati me u 5 ujutro i cudit se zasto sam u kurcu (jer spavam) onda je gornja teza definitivno potvrdjena … :smt019

KrLe
    Participant

Oštro. Daj tamara registriraj se da ti dakson moze slat pm-ove. Ovo je i meni neugodno citat…

crono
    Participant

Dakky je bio zaljubljen u tebe, a onda si mu slomila srce i od onda nije svoj!!

Evo nedavno se nije pojavio na mechu , a kad smo ga pitali zašto odogovorio nam je : ” Nemogu danas igrati opet mislim na nju!!”

LOL

Anonymous
    Guest

MA sve je to bezveze dakky ponasas se ko klinac …………. a sta bi ti ja to ti je gore navedeno dakky mozak = 0 i ja se nesjecam da sam te zvala u 5 ujutro …. al svejedno …. prestala sam komunicirat jer mi se nije dalo komunicirat ..al necemo bit djeca i svadat se ovdje ak imas sta za rec … reci negdje di neces smetat ostalima… jer ja se nemam ceg stidjet ..ee …. a i ako sam zvala ..bar nisam poslje slala poruke da sam voje tajni obozavatelj … ali ovo nema veze s nicim e !! sry zbog povrijedenog ega

RimtuTiTuki
    Participant

Nemojte sad prestat, ovo je prva kvalitetna sapunica od kako su prestali prikazivati Mraisol….

Nemojte bit sebicni, mislite i na nas koji ovo pratimo

Vash fan rimtu

Zh0rZh
    Participant

Nemojte sad prestat, ovo je prva kvalitetna sapunica od kako su prestali prikazivati Mraisol….

Nemojte bit sebicni, mislite i na nas koji ovo pratimo

Vash fan rimtu

Ovo lici na onal legendarni thread na jednom drugom forumu :smt044

Dakky daj link da se rasplacem od smjeha opet :smt040

Dakky
    Participant

Zhorzh & Rimtu, odjebite u troskocima

@ Frida : nasao poruke, i prema onom sto vidim, poslala si mi tocno 311 poruka u razdoblju od 19.01. do 18.02…

Ja sam tebi poslao 157 poruka, i na kraju si se ti bunila sto ti ne odgovaram na svaku.

Pretjera ga sestro… pretjera…

RimtuTiTuki
    Participant

@ Frida : nasao poruke, i prema onom sto vidim, poslala si mi tocno 311 poruka u razdoblju od 19.01. do 18.02…

Ja sam tebi poslao 157 poruka, i na kraju si se ti bunila sto ti ne odgovaram na svaku.

:smt107

Ja ni racune ne cuvam….

PS s obzirom koliko ste love na poruke potroslili ((157+311)x0,40=187Kn), mogli ste si apartmancic iznajit za vikend…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 81 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.