Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 81 total)
  • Author

Anonymous
    Guest

neznam dali samo ja to primjecujem ili ste vi coravi,

ali cim je ljepsi spol u pitanju Gnjida odma mjenja avatar i nigdje u njegovom textu se nijednom nije spomenulo toliko voljeni dio tjela !opr019g2 !opr019gh :smt040

hahahaah…..skužil si me….otkrio si moju taktiku :smt038 :smt042

Gnjida
    Participant

neznam dali samo ja to primjecujem ili ste vi coravi,

ali cim je ljepsi spol u pitanju Gnjida odma mjenja avatar i nigdje u njegovom textu se nijednom nije spomenulo toliko voljeni dio tjela !opr019g2 !opr019gh :smt040

hahahaah…..skužil si me….otkrio si moju taktiku :smt038 :smt042

KOJI SAM TENKRE…ZABORAVIL SAM DA NISAM NA SVOME PICEKU :smt021 :smt059

Anonymous
    Guest

Doc cu pricat cemo … :smt071 :smt040 nadam se da ti lakse kad si podjelio informacije sa svima 🙂 🙂 gnjido … !opr019fj

Anonymous
    Guest

A u ZG ne dolazim jer me CTN-ovci cekaju iza svakog ugla da me !opr019hf :smt070 :smt071 :smt068 ..tak da i kad sam u ZG-u “poslovno” moram se prerusit da ne ostanem bez glave ako me netko zagleda :smt074

Gnjida
    Participant

Doc cu pricat cemo … :smt071 :smt040 nadam se da ti lakse kad si podjelio informacije sa svima 🙂 🙂 gnjido … !opr019fj

Savjet:”NE IDI SA GNJIDOM NA PIĆE!” :smt080 :smt079

Anonymous
    Guest

hehehe ..a vjerojatno cu doc u ZG ..jer sam dosla na msn nakon dugoo vremena i sad svi napadaju da moram doc na kavu … da sam prasica sta se nejavljam ..tako da mislim da cu uskoro i u ZG …. al moram se pazit rudy i psiha 😀

Troky
    Keymaster

Postanje neznanih junaka je onemogućeno od sad pa na dalje! !opr019ge

Ganci
    Participant

Zivio drug Tito !opr019g2 :smt082

Dakky
    Participant

nadam se samo u ovom threadu !opr019g7

Profa_Cro
    Participant

E dakky to je nula bodova naspram mene,ja kad trosim ni VISA mi nije dosta za troskove,ali salu na stranu neka njih dvoje rijese to medjusobno a ne da se mi mijesamo. Ali mogu ti ipak reci da ako ti nije bilo dovoljno 311 poruka da poduzmes nesto pa da nakon toga ona pati a ne ti neznam. Moras doci kod starog konjine na instrukcije i vidit ces bit ce svega!!!!!

Tamara
    Participant

Pa nije nitko patio i uopce neznam u cemu je problem !opr019g7

LittleCannon
    Moderator

Frida, sreco moja, hormoni ih lupaju. Nazalost Bog je dao muskarcima dvije glave ali krvi samo za jednu, sto bi znacilo da im se svima krv nakupila metar nize nego gdje bi trebala biti.

Nego tebe nitko nije upitao, kako si, zasto nisi igrala?

Ako budes u prolazu kroz Rijeku obavezno se javi barem da te pocastimo pivom.

Tamara
    Participant

MA ja sam super …. :smt023 a neigram army …strah me rec na ovom forumu ..al pocela sam igrat WoW 🙂 …a kad cu ic kroz rijeku javljam se zato sam i pokrenula ovi post ..koji je nazalost krenuo u krivom smjeru

Odjebaus
    Participant

K vragu što mi je sve promaklo kad se tek sad uključujem … čak je i Gnjida prije mene uletio …

Dakle, 300 poruka? Plus 150 natrag? Muhahahahahahahahaha

Cilj svakog prosječnog muškarca je izgrebati se za snošaj. Prema nekim istraživanjima potrebno je u prosjeku 2 litre vina, jedna večera, dvije ulaznice za diskoteku itd. da do tog prekrasnog čina i dođe. Istraživanja nisu obuhvatila količinu SMS-ova ali sumnjam da bi se radilo o značajno manjoj količini od 450 da je istraživanje takve vrste provedeno, a u ovom slučaju čini se da i nije došlo do snošaja. Dakle, draga djeco, pitam ja vas, u čemu je ovdje onda problem?

:smt043

Ganci
    Participant

…a u ovom slučaju čini se da i nije došlo do snošaja. Dakle, draga djeco, pitam ja vas, u čemu je ovdje onda problem?

:smt043

a kaj jel ti bas ja moram odgovorit na ovo il ces procitat svoj post jos jedanput… :smt098 😀

takoder istrazivanja su pokazala da tzv. “problemi” tek i pocinju kad se jedna od stranka ne suglasi za “snosaj”. Takoder bi htjeli naglasit da postoji zapisani dokumenti o proslosti ljudske rase gdje su se ratovi vodili zbog ljepseg spola. :smt082

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 81 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.