Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author

Scorpio
    Participant

evo da se predstavim:

Ime u igrici mi je: Master_Cro

Link moj je: http://aaotracker.com/usertracker.php?userid=660636

Godina: imam ja 15 godina

Rodenje: 02.09.1992

Grad u kojemu zivim: Hrvatska, Sisak

Majdraze mape: pip, sf pipa, WC, WC SE, IC ali bas mi ne lezi mapa, Bridge, a ove ostale mape bas i neznam ali mogu ih nauciti.

pozzz

B051LjKo
    Participant

Ufff… pričekaj malo na post mudrog LittleCanona… on će ti sve objasniti….

BaXuZ
    Participant

ma ne trebamo cekat mudrog cannona, ovo je pitanje naime vec prodiskutirano previse puta, da bi ljudima ulijevali laznu nadu bez razloga. Naime davnih smo dana odlucili da necemo u klanu nikog mladjeg od Dakky-a, a on ima ako se ne varam oko 24. Bez uvrede, ali mi smo ipak malo stariji i malo grintaviji i ne mozemo bas rec da nam pase drustvo nekog od 15. Ja naprimjer imam 34 i najstariji sam u klanu i ponekad Dakky-a jedva prezivim a kamoli nekog mladjeg. Tako da suma sumarum, no hard feelings, ali ne. Sorry but jebiga. Ima brdo klanova u hrvatskoj, pogotovo tvojih vrsnjaka, mislim da ces se tamo bolje osjecat i snac. Svejedno, hvala sto si se javio. Pozdrav.

B051LjKo
    Participant

Stari prdonja je bio dosta okrutan… ali u načelu je u pravu… Što ne znači da nisi dobrodošao na forum/server (trebao bi biti honor za koji dan)… Jednostavno rečeno, možda glupo zvuči, ali Ri051 nije klan već ekipa… koja usto igra i armiju s vremena na vrijeme…

BaXuZ
    Participant

okrutnost je majka iskrenosti,

Potpisujem bosiljka, welcome na forum, server itd itd.

I još jednom, no hard feelings

Dakky
    Participant

dana odlucili da necemo u klanu nikog mladjeg od Dakky-a, …… ponekad Dakky-a jedva prezivim a kamoli nekog mladjeg.

30.09. usao u 24….

a sto se tice drugog dijela quotea… znam ozbiljnije 16-ogodisnjake nego 23-24 godisnjake……

Ganci
    Participant

dana odlucili da necemo u klanu nikog mladjeg od Dakky-a, …… ponekad Dakky-a jedva prezivim a kamoli nekog mladjeg.

30.09. usao u 24….

a sto se tice drugog dijela quotea… znam ozbiljnije 16-ogodisnjake nego 23-24 godisnjake……

here we go again…. :smt005

BaXuZ
    Participant

DAKKY, BUDI DOBAR, DA NE BUDEŠ MODAR

Dakky
    Participant

DAKKY, BUDI DOBAR, DA NE BUDEŠ MODAR

jel ti ko rekao da obozavam kvotati tvoje rijeci

Zh0rZh
    Participant

jel ti ko rekao da obozavam kvotati tvoje rijeci

Zasto mi se cini da ce poslje sledeceg pivskog sabora Trinity imati slomljene naocale?

d3uha
    Participant

lol

Ganci
    Participant

e dakky kadi si spomenuo da znaš ozbiljne 16-godišnjake, zaboravih pitat dali imaš koju ozbiljnu 16-godišnjakinju?

Lamb-Lover
    Participant

e dakky kadi si spomenuo da znaš ozbiljne 16-godišnjake, zaboravih pitat dali imaš koju ozbiljnu 16-godišnjakinju?

tako, da!

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • The forum ‘Novacenje – Recruitment’ is closed to new topics and replies.