Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • Author

njonjo
    Participant

to je border koji ce bit’ modificiran, a stao sam na ovom vremenskom… pa me zanima strucno misljenje konzilija… Uglavnom prica bi isla ass strana 7 SF ljudi spustenih helikopterom (random spawn) dosli po pilota (onog srusenog helikoptera) i torbu (naravno), a u tome bi ih trebala spriječiti 13ero clana skupina obično naoruzanog opfora, bijeg bi bio kao na extrakciji… Vrijeme je zajebato jer se sa town hola uopce ne vidi selo, a ti gore strsis obasjan suncem.. uz to planiram otvorit sve katove i prozore zgrada… na mapi nebi bilo nightvisiona.. u igri je gamma veca pa nije bas tako crno:))

ajmo komentari, kritike i prijedlozi :))

B051LjKo
    Participant

Hmmm, loše vrijeme i jedna strana sa Scopeom, a drufga bez… to je pomalo zLo… Inače ideja SF vs Tandžare mi se sviđa 😉

KrLe
    Participant

A se da team balanceu objasnit da jedan tim treba imati manje igraca od drugog, jel ima gdje takva situacija? Ajde mozemo probat navecer pa vidjet kako nam se svidja, jel imamo jos onaj neki backup server?

KrLe
    Participant

jedino mi se ne svidja sto prica zvuci ko teski camp i mrzim mracne mape 🙂

njonjo
    Participant

teambalance nema nis’ s tim, imas tocke gdje se moze napravit spawn, a kad njih maknes… a probat cemo uskoro, makar samo kao modificirani border, bez ovih objektiva, da vidim jel ass uopce u stanju sic sa brda u drugo selo… a mracna je zato sto nisam bas cuo za neko organizirano sf spasavanje u podne, makar mozda opfor gleda dnevnik, ili neku sapunicu, a da ne zavrsi fijaskom.. 🙂

@B051 mislim da scope nebude bas puno pomogao, osim ako nebudes jako puno puzao da te ovi dole ne vide 🙂

RimtuTiTuki
    Participant

FLS Assault ima 4 u defu na 16 u assaultu… Al svejedno mi je malo cudna ova tvoja mapa, mislim da je sf u gadnoj prednosti, i svi ce ga htjet igrati, samim time def pushi jos vise

Ganci
    Participant

Jako dobra ideja g. Njonjo, no odgovorno tvrdim da sa SF-om na mapi tipa Border stvaras kampers paradajz… makni SF i to pod MUST automatski će ti bit življe.

te si uzmi orijentir da mapu kada ju završiš te postane igriva nesmije imate runde duže od max 5 min. sve ostalo je overkill.

Isto tako sa otvaranjem svih varata/prozora/mišjih rupa i ostlao maximalno si zakempao def time assult gubi big time i mapa nije balansirana…

Što se tiće objektiva smatram da bi trebao imati random objektiv na 2-3 mjesta, u suprotnom def će zakampat oko helića i Thats all folks…

probaj organizirat mapu tako da bude border npr kako mi igramo… primjer…

neka assult slobodno uzme (lagano) objektiv ali neka bude opterećen sa extrakcijom objektiva…

my 5c

Troky
    Keymaster

Meni se ideja sviđa ali mislim da border nije mapa za to. Isto tako pitam se tko bi uopće htio igrati def kad je s druge strane max. 7 opakih igrača => malo killova za def, puno killova za ass.

Bilo bi, po meni, puno bolje napraviti COOP mapu pa nek tukani igraju def i nek ih bude kol’ko hoćeš. 9 igrača, 5xC, 2xZ i 2xB. Igra po mraku, ass ima night vision.

2 objetiva… 1. torba, 2. razvaljivanje nečega termitom.

Podloga za mapu… npr. HQRaid samo veći s puno kućica u sredini.

Ganci
    Participant

@ primarius Troky…

fair enough ali tvoja ideja je za kompletnu drugu mapu, isto tako definitivno dobra ideja, samo što coop mape nikad niasm volio

njonjo

samo izjednači br igrača kao npr na ekstrakciji i rpoblem solved

njonjo
    Participant

@Ganci prica se razvija thx, ja bi ostavio SF ali bez 203ce, ass se spawna relativno blizu objektiva (centralna kuca s objektivom na pravom borderu ili ako su random i zadnja north) i njima za smetnju 4 opforovca, dok se drugi dio opfora spawna tako da moze ili sprijecit extrakciju ili u napad, a sa 4 tocke extrakcije njih ostalih 9 (uzmimo punu mapu) bi morali razmislit’. jedino sniperi bi mogli kampat.. maks trajanje je predvidjeno oko 5-6 min.

hehe, nastavimo moglo bi cak i dobro ispast :))

njonjo
    Participant

@Troky svidjam, samo tu bi mi trebala pomoc, sad sam skuzio zasto DEV tim rijetko izda mapu dvije, par promjena na postojecoj mapi= 2xpar dana, mogli su i neki jednostavniji editor slozit :)) (salim se tako je kad radis metodom pokusaj-provjera-pogreska)

@Ganci
    mozemo i extrakciju modat, dodat jos kvart grada, i kojesta :))

Ganci
    Participant

@ njonjo

nikako ne… 🙂

ostani pri ideji sa borderom…

Lamb-Lover
    Participant

meni je zakon što je mrak

njonjo
    Participant

probat cu sredinom iduceg tjedna neki pre-beta release pustit… pa bumo vidli

RimtuTiTuki
    Participant

Kad malo bolje razmislim, normalni kalashi + pokoji dragunov protiv sf-a zvuci vrlo zanimljivo, ako je moguce naravno…

a ako i nije normalne puske uz pratnju snipera imaju sanse, pogotovo ako sve zgrade imaju prozore… onda je sf cak u losijoj strani, onda bi im mogao cak i dat 203ce

Pozuri sa betom, sad sam nabrijan da vidim finalni produkt

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.