Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Drage volje bi puskarao sa vama i vec sam i sam nervozan zbog neimanja vrazjeg interneta kuci. !opr019fx

Nadam se da ce se srediti jednog lijepog proljetnog dana pa me eto s vama. :smt033

a sta je s onim wirelessom preko trokya, pa sta nisi jedno vrijeme isao tako na net?

Lamb-Lover
    Participant

Sve u svemu apsolutna katastrofa….

Uopće nije katastrofa… to je realno stanje nas zgubidana.

Problem je u tome što većina nas konstantno drlja po 2-3 mape i kad treba igrat neku nepoznatu mapu nikome se ne da niti prijaviti za meč, a kamo li trenirati.

Ja sebe prvog prepoznajem u tome. Ovih ću dana imat malo više vremena pa se nadam da ću odigrati swamp raid na kojem sam apsolutno neiskusan (za sada)

Jebi ga, mi taktiku dogovaramo u mišn pleningu, i to svi nesto urliČu u isti glas tako da u igri dolazi do sramotnog tim kilinga, zbunjenosti i Groojovih berzerkerskih solo akcija, :smt068 za koje moram priznat da su nas spasile zadnja 2 meča u kojima je igrao, ali… :smt092

A sa jednim treningom od cca 1:30-2h bi sigurno poboljšali situaciju. Barem da se četvorka prijavljena za rat nađe 30 min. prije, glede kakvog takvog dogovora.

toliko od mene :smt016

Dakky
    Participant

Jebi ga, mi taktiku dogovaramo u mišn pleningu, i to svi nesto urliČu u isti glas tako da u igri dolazi do sramotnog tim kilinga, zbunjenosti … a sa jednim treningom od cca 1:30-2h bi sigurno poboljšali situaciju…

Ziva istina, mi smo “trenirali” IC dva dana po 2 sata, pa smo se svejedno morali u mission planingu dogovarat tko gdje ide. Dakle, taj trening bas se i ne moze nazvati treningom… Od nas 7 koliko nas je bilo u ponedjeljak, ja i B051 smo uigrali assault dok su LC i Troky uvjezbali def.

Treba sloziti trening tako da je jedan team cetvorka koja IGRA match, i ostali u drugom teamu bez obzira koliko ih je… i onda dogovori mogu poceti i provoditi ih i na matchu…

Groo
    Participant

Drage volje bi puskarao sa vama i vec sam i sam nervozan zbog neimanja vrazjeg interneta kuci. !opr019fx

Nadam se da ce se srediti jednog lijepog proljetnog dana pa me eto s vama. :smt033

a sta je s onim wirelessom preko trokya, pa sta nisi jedno vrijeme isao tako na net?

Ne radi mi na 8 kanalu…samo kad odemo na 1.

A tada ova druga dvojka koja se kaci na Trokya ima problem.

Posto oni imaju poslovni prioritet ja sam prepustio sebi ulogu naivcine. :smt100

Dakky
    Participant

Sad malo skrecem temu, ali kakvu ti ono antenu imas?

Ja sa svojom panel 12dBi s krova koja uopce ne gleda prema Icicima, hvatam neku mrezu koja ima Icici u imenu, a s obzirom a bi bis mogao preko mene na net, mislim da se isplati probati….

SSID: Icici_Poljane hvatam na -84, dovoljno za link od par Mbita…..

RimtuTiTuki
    Participant

Rimtu – neam pojma, brat mu igra wow, nadalje znaci nema ga

Ma ja sam ionako odjeban sa Twl-a, suspendan sam jos 2 mjeseca…

Pa sam to malo iskoristio, i prepustio bratu komp u vecernje sate, a ja se bacio na knjigu preko dana…

Al kako vidim da je panika, obecajem da cu ubuduce glumit topovsko meso… odnosno pojavljivat se na treninzima.

A sto se tice treninga, nije ni cudo da ste ispusili IC, kad smo mi u defu bauljali okolo ko muhe bez glave. ako je trening, onda treba ozbiljno, bez rushanja defa, i s taktiziranjima, treninzi nisu da bi se zajebavali, ako se vec nadjemo nas osam, onda bi trebali ozbiljno odigrat to… :smt004

Troky
    Keymaster

Ja sa svojom panel 12dBi s krova koja uopce ne gleda prema Icicima, hvatam neku mrezu koja ima Icici u imenu, a s obzirom a bi bis mogao preko mene na net, mislim da se isplati probati….

Nije stvar u signalu nego u svemircima… Groo ima odličan signal (-57dB) ali iz nekog razloga se ne može spojiti. Ja mislim da AP jebe i trebalo bi ga preflashati.

@Groo
    : Bilo bi jako dobro kad bi mi mogao dostaviti nekako taj AP da ga sredim.

Groo
    Participant

Nije stvar u signalu nego u svemircima… Groo ima odličan signal (-57dB) ali iz nekog razloga se ne može spojiti. Ja mislim da AP jebe i trebalo bi ga preflashati.

@Groo
    : Bilo bi jako dobro kad bi mi mogao dostaviti nekako taj AP da ga sredim.

Jel moze ovaj vikend………nedjelja?

Dakky
    Participant

Sta mu Tika ne stavis na krov i rijesis sve probleme….. 🙂

LittleCannon
    Moderator

a da mu predas taj AP u subotu recimo oko 19h u Time-u?

Groo
    Participant

Dosli svemirci i poravili antenu.

Ljudi vidimo se veceras na puskaranju. :smt066

KrLe
    Participant

Nisu svemirci nego sunce:-)

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • The forum ‘Match starting point’ is closed to new topics and replies.