Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

@ Pepić

Igraća baza znači jako puno… Znaš to i sam… i naravno nije jamac kvalitete… No u pravilu je jamac brige, odnosno igra koji drži puno ljudi uglavnom bude redovito patchana… Primjera radi, ja bih moža i danas igrao AA2 da se da nać ljudi na blizzardu ili mountain passu… nema ih, jebi ga… a od extrakcije mi se sere… čak mi se i CSAR uspio zgaditi…

Trenutno smo u “problemima”, dvojka je postala totalni kurac… i fakat mi se neda igrati je… a trojka mi ne leži (i ne samo meni), nemrem si pomoć… a opet, puca mi se… I pomalo mi je “jadno” da moram lupat po CoH-u sam, bez Vas, i fakt bih probao neku drugu igru… možda nas skupi nešto u većem broju negoli to trenutno AA2 i AA3 uspjevaju…

Pedeset eura je dosta love, to je istina… pogotovo jer mi se čini da bi faktor zasićenja moglo doći vrlo brzo, tipa za mjesec dva dana… Ali iskreno, baš me briga, do ključa se može doći i za 150 kuna (a to je praktično jedna malo jača tura cuge), nek nas se 7-8 samo par puta skupi u višesatnoj seansi, biti će to dobro uloženih 150 kuna…

Ako AA3 u međuvremenu izraste u nešto dobro, tim bolje…

RimtuTiTuki
    Participant

Ma po kojoj vam je logici 50 eura puno?

Ajte zbrojite koliko ste potrosili na zvučnu karticu, miša, tastaturu, slušalice, podlogu? Kod mene ovo sve dođe cca 400 eura. I sad da kažem da mi je puno dati 50 eura…

Pepe, ti si pljunuo 1500 kn za grafičku koja ti realno ne treba… budući da AA3 ne podržava AA nemaš je na čemu iskoristiti

Ja po svemu što sam pročitao i vidio, mislim da bi se večini igra svidjela.

Neke od stvari koje su mi zapele za oko:

– bombom razvališ zid i uđeš u zgradu

– Bez Teamplaya nema napretka

– klase mi se čine dosta dobro izbalansirane

– respawna ima, ali ne u neograničenim količinama

– izgleda JEBENO

Uglavnom ima sve što bi ja želio da ima AA3.

A najviše mi se sviđa ovo sa respawnom, kad sam mogao igrati 5h u komadu, bilo mi je super što mogu u miru pušit 5min, i onda puškarat 2 min, i tako sat vremena, i onda do kioska po novu kutiju cigara.

Sad mi se iskreno sviđa da navečer sjednem pred komp sat vremena, i igram… a ne da čekam početak nove runde, ili prazno mjesto na serveru.

a definitivno se slažem sa Bosijevom zadnjom rečenicom

EDIT:

Skinuo sam neku verziju, pa cu je i isprobati kada popuste vrucine…

Ako ima zainteresiranih, nek se jave i donesu 2 DVD-a

Dakky
    Participant

U ovom postu cu stati na Pepichevu stranu.

Ziva je istina da se ova ekipa nikada ne bi oformila da nije bilo igre koja nas je spojila.

Ziva istina je i da nas je sve manje na cugama, pa i sve manje je cugi, sto znaci sve manje druzenja.

Da li su se ljudi zasitili, ili je jednostavno prekretnica izlazak AA3 i podjela ekipe na AA2 i AA3 te na one koji ne igraju ni jedno ni drugo?

Po meni, bolna istina je da je klan kao takav (zajednica koja igra neku konkretnu igru) otisao kvragu.

Ispravne zamjene nazalost nema.

Ja volim igrati RPG-ove (tipa Diablo, Titan Quest), Bosiljak voli RTS-ove (npr. CoH), neki vole voznje, a neki vole pucacine.

Svi smo voljeli AA2.

S obzirom da se ni AA2 vise ne igra, zajednickog nazivnika nema.

Ostaju nam cuge i real life zajebancija pa opet, na cugi se jedva skupi nas troje.

Eto mojih 2 euro centa.

RimtuTiTuki
    Participant

S obzirom da se ni AA2 vise ne igra, zajednickog nazivnika nema.

Ostaju nam cuge i real life zajebancija pa opet, na cugi se jedva skupi nas troje.

AA2 se igra jednako intenzivno kao i AA3

Na nogometu nas se skupi uredno 5-6. Slobodno dođite i ti i Pepić. Ne morate doć na nogomet, možete doć na pivu poslje (kao što i Ajk napravi svako toliko). Uredno ostanemo još sat vremena …

Dakky
    Participant

AA2 se igra jednako intenzivno kao i AA3

Na nogometu nas se skupi uredno 5-6. Slobodno dođite i ti i Pepić. Ne morate doć na nogomet, možete doć na pivu poslje (kao što i Ajk napravi svako toliko). Uredno ostanemo još sat vremena …

Opet se vratimo na zajednicki nazivnik.

Kao sto se tebi ne da doc na cugu u Time, meni se ne da doc na nogomet.

U svijetu se AA2 igra jednako intenzivno kao i AA3. U klanu pak, AA3 igra intenzivno troje ljudi, a AA2 igra intenzivno dvoje ljudi. Super prosjek, kad uzmes u obzir da nas ima 18 ! Ne bi nista rekao i imao protiv da 9 ljudi igra AA2 i 9 ljudi AA3 !

Dakky
    Participant

AA2

AA3

I mozemo se mi pravit blesavi koliko god hoces, ali

Ri051 Croatian America’s Army squad

je pao na svega 5 ljudi koji jos koliko toliko aktivno igraju…

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

moby
    Participant

Evo da malo i ja seruckam s obzirom da imam isti problem kao i vecina vas…

Ja se za sada snalazim sa raznim SP igrama ali to nikako nije “to” jer glupi komp je uvijek bio i ostao glup!

Od online free MPa jedino sta je koliko-toliko OK je: A.V.A.

naravo bio sam u beti NFS World-a, ali to se jos ne moze ni betom nazvat, u najmanju ruku je traljavo! :\

i trenutno trazim srechu u necemu sta je do sad pokupilo fine ocjene i kritike: World Of Tanks

evo toiko o mom trkeljanju….

moby
    Participant

Evo jecher sam schpilao World Of Tanks do 03h AM, SVAKAKO bi trebali probat!

ps – s obzirom da je jedna os strana upravi SSSR mislim da che Pepich kao pro tenkist na tom polju imat i materijala za recenziju! 😉

Dakky
    Participant

Lici mi na Quake 3 samo sto ne upravljas izmisljenim likom, nego tenkom… napucavanje bez granica…

Mozemo onda i Soldat igrat, ipak ima neke taktike i da se u timu shpilat

moby
    Participant

Mislim da ti se potpuno krivo chini! 😉

moby
    Participant

S o zirom da ste se raspistoljili s komentarima da probam malo objasnit:

Igra ne lici na Quake i razna sranja jer nema onoga od cega se pravim igracima “sere” a to je NEMA RESPAWNA!

Dakle ko armija, ako si rambo, osudjen si na gledanje ostatka misije u trecem licu ;\

Drugo bi bilo to da za razliku od vecine slicnih ja sam faca stila igranja team play ima neopisivo vaznu ulogu pa tako jurcanje prema protivniku na pocetku misije izgleda kao ubacivanje djevice u zatvor! 😉

any questins?

Groo
    Participant

Sve je to super ali koliko košta novi kompjutor i slobodno vrijeme u stilu cca 2-3 sata dnevno?

Dakky
    Participant

Sve je to super ali koliko košta novi kompjutor i slobodno vrijeme u stilu cca 2-3 sata dnevno?

“Novi” kompjuktor mozes dobiti i za 2 tisuce krznenih. Slobodno vrijeme nema cijene, ali sam siguran da si ga mozes osigurati, ako bas zelis

Odjebaus
    Participant

Moje mišljenje o tome koliko je AA3 sranje znate i neću vam ga ponavljati. Drago mi je da sam ipak bio u pravu, sranje je mrtvo a AA2 živi i dalje.

Završio sam BC2 singleplayer i igra je jebena, jako mi se sviđa. Krenuo sam nabaviti ključ ali sam prije toga ispitao situaciju i za sada sam odustao dok netko drugi ne uzme ključ da budem siguran da taj kanal funkcionirra jer je pun kurac primjera gdje ljudi pljunu lovu (tipa 150 kn) i onda im ključ ne funkcionira. Bilo je slučajeva da su isfrustrirani pojedinci nakon 2 x 150 kn popizdili i otišli kupiti retail igru za 400 kn što ih je u konačnici koštalo poprilično.

Obzirom da bi htio igrati BC2, pričekat ću da eventualno netko od vas nabavi ključ koji radi, eto onda i mene.

Dakky
    Participant

Moje mišljenje o tome koliko je AA3 sranje znate i neću vam ga ponavljati. Drago mi je da sam ipak bio u pravu, sranje je mrtvo a AA2 živi i dalje.

Jedva cekam da ja budem u pravu kad ti se BC2 zgadi zbog hrpe mulaca koji igraju “uber najnoviju pucacicu” pa ces onda mozda shvatiti da AA3 uopce nije toliko losa igra, i da ju igraju uglavnom ljudi tvoje dobi

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.