HomeForums[Ri051] Official ForumTech SupportJebo nvidiju i zle tenkiće

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Kao što se vidi iz Krletovog linka, čini se da od ove boleštine pati podosta Nvidijinih kartica… i onda netko ATi drivere naziva katastrofalnima….

Ajkula
    Moderator

Cim ulovim malo vise slobodnog vremena cu se ozbiljnije pozabaviti time, ukoliko se u medjuvremenu rjesenje ne pronadje.

Fali mu jos 2 milje experienca za Mausa. 😀

LittleCannon
    Moderator

Kao što se vidi iz Krletovog linka, čini se da od ove boleštine pati podosta Nvidijinih kartica… i onda netko ATi drivere naziva katastrofalnima….

Ati proizvodi su katastrofalni. Prvenstveno poradi drivera, grijanja, buke, ne prikazivanjem smeca po podovima………

Uostalom da su i vrijedili nesto i dalje bi bili samostalna firma.

B051LjKo
    Participant

Ati proizvodi su katastrofalni. Prvenstveno poradi drivera, grijanja, buke, ne prikazivanjem smeca po podovima………

Je je, Fermiem je Nvidia pokazala kako se to radi……

Što se smeća na podu tiče, to je istina u AA3 igrači korisnici Nvidia kartica (ako im se monitor upali) fakat vide smeće…

LoL

Pepić!!!

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

LittleCannon
    Moderator

Ja cu se jako smijati.

B051LjKo
    Participant

Ja cu se jako smijati.

:-))))))))

A tako sam znao da ćeš planuti… ali odmah :smt077

Troky
    Keymaster

Ne možeš ništa bolje smisliti?

RimtuTiTuki
    Participant

Vidim ubijate se od pomoći KrLe-tu

B051LjKo
    Participant

Pa nismo li to riješili…?! Ono, Links, halo, grafa ne radi… dajte mi drugu…

KrLe
    Participant

Slozit cu se da, osim sto sam saznao da grafa ne voli monitor, ovaj thread i ne pomaze. Iso mjenjat, zaboravio molex adapter u kompu. Sutra ponavljam postupak. Zasarafio sam grafu, pa je upitno dal ju mogu vratit kao povrat, no o tom po tom…

LittleCannon
    Moderator

Ja cu se jako smijati.

:-))))))))

A tako sam znao da ćeš planuti… ali odmah :smt077

Ali stvarno nisam planuo, iako sada kada procitam ponovo svoj post shvacam da se moze i tako protumaciti. Jebat ga, nemam naviku koristiti emotikone.

Dakle jos jednom, smirenim glasom u maniri izjavne recenice, stojim pri gore izrecenome.

LittleCannon
    Moderator

Evo ga jedan workaround

Dakle treba se poigrati sa profilima i hotkeyevima, odnosno, da se naslijepo moze promijeniti profil i natjerati karticu da “otvori” monitor

Please follow the below mentioned steps to create “Profile”:

1. Please make the required settings under the NVIDIA control panel. (settings for the dual view)

2. Go the System Control Panel – Locate and double click the nView Desktop Manager icon.

3. On the following Windows under nView Desktop Manager you will need to click on the enable button to get all the option available.

4. Click on the “Profile” Tab.

5. Create and save the profile with the required settings.

6. Now, select the “Hot keys” Tab.

7. Assign Hot Keys for each profile that you have created.

8. Apply the settings.

Note: What should have been a #9 that he forgot to menion which I found out was that after you have it all setup right you need to go back to the “Profile” tab and

click “Save” once again… and agian anytime after making any changes in either the nVidia Control Pannel or the nView program.

Vidim, ne moze doci do rijeci od tvojih savjeta! :smt016 <—- vidi smajli Bosiljak

KrLe
    Participant

Fala Pepe na pokušaju, ali ovo ne vrijedi za win 7, pogotovo za 64bit, jerbo više nema nView-a. Dapače nema hotkeys-a za aktualni OS. Doba da. Jebo nvidiju.

KrLe
    Participant

Simptom na koji nisam obratio pažnju:

kad ugasim komp, on mi baci na ekran poruku no signal input, to stara kartica nikad nije radila… ja to tumačim da je stara kartica održavala monitor u nekakvom stand by modu, dok ova jednostavno prekine komunikaciju sa istim… ma, sere mi se. Konatam da ću okušat sreću sa 6850, ako to bude moguće…

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.