Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

živio telefon, trebali bi upravo biti prijavljeni na 6vsšest juro objektiv

diGestive
    Participant

prijavljeni…zaboravio sam…sta se pjenite koji qua_? jedan tel. poziv i sve za 5….ako ocete novog foundera samo recite….

Groo
    Participant

He’s alive. He’s alive. !zivili

BaXuZ
    Participant

bosiljka za foundera, jerbo ce grujo nestat cim se zaposli, a iljko na poslu ionako nis ne radi

Groo
    Participant

bosiljka za foundera, jerbo ce grujo nestat cim se zaposli, a iljko na poslu ionako nis ne radi

!opr019ic

B051LjKo
    Participant

Nije da biježim od odgovornosti ali mislim da je deda najbolji izbor s obzirom da on i inače ugovara sve mečeve. obijalzi svakojake forume i slično…. S siLjkom je fora da tenutno može memoare pisati, ali me isto tako mogu zakucat u makarsku na 15 dana pa će opet biti barufe…

Ako deda nije Za (a jesi pepić jel tako da jesi ) , preuzimam odgovornost

LittleCannon
    Moderator

Nije da biježim od odgovornosti ali mislim da je deda najbolji izbor s obzirom da on i inače ugovara sve mečeve. obijalzi svakojake forume i slično…. S siLjkom je fora da tenutno može memoare pisati, ali me isto tako mogu zakucat u makarsku na 15 dana pa će opet biti barufe…

Ako deda nije Za (a jesi pepić jel tako da jesi '''''') , preuzimam odgovornost

Kad ovakve stvari dodju na dnevni red vise bih volio da se stvari rijese jednim lijepim klanskim glasanjem.

BTW. molio bih diGeta da me prebaci u team captaina poradi organizacije meceva.

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • The forum ‘Match starting point’ is closed to new topics and replies.