HomeForums[Ri051] Official ForumTech SupportKrajnje neobično lagiranje / rikavanje kompa

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 70 total)
  • Author

Odjebaus
    Participant

wow onda si stvarno super mob ubo.. 72h uz konstantno koristenje i sve upaljeno.

ovi jadnici na xda su sigurno dobili nesto false onda kada im je prosjek 15h

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=657265&highlight=battery&page=66

Na forummu se govori o X10. Ja sam imao X1.

Sad mi je uletila X10 pa ćemo vidjeti kako stvari stoje, a sigurno je daleko više od 15 sati.

LittleCannon
    Moderator

Na žalost to više nije moguće jer mi je X1 riknula.

Bit ce baterija bila prejaka..

BaXuZ
    Participant

Žao mi je što nisam dugo bio na ovom forumu pa da iza hraćkanja o bateriji X1 stavimo kakvu lovu u okladu, recimo 100 EUR svatko, da si podebljate verbalna sranja nečim konkretnim.

Na žalost to više nije moguće jer mi je X1 riknula a kao zamjenu (bez nadoplate) dobio sam novu X10.

E kako sad stvari stoje. X10 mi drži minimalno 2 dana i to u startu kad ga najintenzivnije koristim, no pričekat ću par tjedana da vidim da li je to zaista tako.

nakon instaliranja hrpe pizdarija, baterija se skrati, meni je max 3 dana na Miniju

Odjebaus
    Participant

Na žalost to više nije moguće jer mi je X1 riknula.

Bit ce baterija bila prejaka..

Gasio se sam od sebe, unutra je otišao neki kontakt koji nisu uspjeli popravit.

Vidjet ćemo hoće li tvoj sarkazam i dalje ostati isti ako mi baterija na novom bude isto tako izdržljiva i da li ćeš ga poduprijeti sa opipljivim argummentima (npr. kešpvina za okladu) a ne samo verbalnim glupiranjem.

Usput, koji ti ono mobitel imaš?

d3uha
    Participant

zanimljivo kako ti uređaji uvjek otkazu poslusnost bas par dana prije nego li su trebali pokazati svijetu o kakvoj se tu revoluciji radi

LittleCannon
    Moderator

Zna se dogoditi, kada je baterija prejaka da kontakti s vremenom oslabe, pogotovo ako se uredjaj intenzivno koristi u rasponu od 45 dana bez punjenja

B051LjKo
    Participant

Kako bi ja punio svoj Android… U biti samo zato ga i želim!

LittleCannon
    Moderator

Kako bi ja punio svoj Android… U biti samo zato ga i želim!

Ti da punis kako treba, mozda bi cesce smio izaci na pivo.

d3uha
    Participant

Zna se dogoditi, kada je baterija prejaka da kontakti s vremenom oslabe, pogotovo ako se uredjaj intenzivno koristi u rasponu od 45 dana bez punjenja

mozes misliti koju to struju povuce nakon sto se 2-3 mjeseca nije punio mob. Zato i osjetimo svako toliko propade mreže od HEPa jer ica stavlja puniti mob za slijedeće razdoblje

niti kontakti to ne izdrze a predviđeni su za to

KrLe
    Participant

Jao, ljudi,

ovo je mobitel:

http://www.nokia.com.hr/pronadjite-proizvode/proizvodi/nokia-1600

baterija 6 dana komocija, padne ne moraš ni puhnut u njega, tolko je odbojan da ne može past na pod nego levitira iznad njega, a gadan da se ni blato ne ljepi, al zato čuješ onog s kim pričaš i zaboraviš kad si ga punio…

d3uha
    Participant

tolko je odbojan da ne može past na pod nego levitira iznad njega, a gadan da se ni blato ne ljepi

haha dobra

B051LjKo
    Participant

Realno, ovo je najbolji mobitel ikad napravljen

Fantastičan zvuk, mogućnost normalnog razgovora na punk koncertu, otporan na padove, baterija traje 10 dana…

Nakon XY godina, uredno su vrlo tražena roba na ibeju

BaXuZ
    Participant

Realno, ovo je najbolji mobitel ikad napravljen

Fantastičan zvuk, mogućnost normalnog razgovora na punk koncertu, otporan na padove, baterija traje 10 dana…

Nakon XY godina, uredno su vrlo tražena roba na ibeju

Lajkam!

BTW, Dax, daj na novom forumu uvedi ”Like” botun.

BaXuZ
    Participant

Realno, ovo je najbolje mini računalo dosad napravljeno:

B051LjKo
    Participant

Poukam te!

BTW. Dax, daj na novom forumu uvedi “Poke” botun

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 70 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.