by Gizbern:
Budući da “moj”, tim je eliminiran u prvom krugu od 8 / 90 – 13 Rota 1SBP Husarii od Ri051 je poznato da sam podrška:
– U “No Limits” – 1SBP Zawisza ih želio pobijediti, i nadajući se za razglednice iz Moskve
– U 6 / 60 – 1SBP T6 ih želio pobijediti, i nadajući se za razglednice iz Moskve
– 8 / 90 – nema više od jednog 1SBP, tako da svatko “Poljski” klan (zajedno s poljskom ili poljski s pretežno sastavljen od), želim vam pobjedu – na žalost, razglednice ne morate računati
Osobno mišljenje – u poljskom Open, samo jedna ekipa je bila slabija nego Ri051 pa sam više u šoku jer je izgubio!
by halfik – vođa favorita, Piratesa:
ljudsko biće je turnir. Let’s play fair playa, nego uzbrdo kombinujmy.
možda ste imali dobre namjere. Pomoći drugima u hr teamom. ali ne radi chamowy. CSA također vjerojatno trenowalo teško, pa im dati priliku osvojiti Turk.
PigHunter, 30. ožujka 2011 – 12:37, je rekao:
A ja nekako ne čini vrlo nepošteno. Sumnjam da je bilo dobro tim je imao nakon što je vidio ovaj sastav, promijenili. Svaki dobar tim je razvio neke igre, ovisno o sastavu protivnika. Također pogledajte je li trgovinama 24 ili 30 sekundi prije bitke ne čini razlike, i tako on zna što igrati. Isto tako, ako tim namjerava promijeniti sastav ili igrati jer sam vidio ovaj sastav, to znači da slabo pripremljene momčadi na turniru.
opet Halfik:
vidjeti sastav ovaj jedan. ali bilo je opis taktike kao što su lokacija i arty. Da, umjetnički jedan bi očekivati u tim sektorima, međutim, nastavio uprava takve stvari nakon igranja utakmice s nekim, fair-play nije.