Home›Forums›[Ri051] Official Forum›Trach Rubrika›Kuda idu divlje svinje?
-
AuthorPosts
-
May 6, 2009 at 15:56 #17000
B051LjKoParticipantEvo i mojih 5 lipa kad ste već svi zabrijali.
Za 2009 nism platio članarinu iz jednostavnog razloga što nisam bio fizički u CRO. Kad sam dolazio sam uvijek poravnao dug za celu godinu. Pošto svi goodies (server, tag, u krajnjoj liniji i čovek-sat) nešto koštaju, mislim, da ne bi trebalo ukidati članarinu.
Pepe i Troky su se do sada pokazali kao odlični vodje (Pepe u moralnom smislu, Troky u admin smislu), zato podržavam ideju diktature pravednih – njihova je zadnja i bog.
Nisam puno igrao lately, i ne znam šta je dovelo do ove situacije, ali sam siguran da ću potočiti suzu ako ri051.com bude offlajn, ili ako se ne vidim s vama kad sam u Ri.
GUM forever!
Zanimljivo kako su svi s imenom Nebojša lijepi i pametni… i uvijek mudro zbore… :smt058
May 6, 2009 at 17:00 #17001
RimtuTiTukiParticipantNemojte me krivo shvatit . Napravit voting poll i glasat lijepo zvuci u teoriji al u praxi je tad bilo nemoguce. Mogao je Pepic napravit voting poll al ko bi glasao ?
On,Troky,Krle i nasi hologrami !!!
http://ri051.com/forum/7/Novacenje___Recruitment.html
Redom:
Lazo
Crono
Ja
KrLe
Armada
Zoks
Get
one_noob
Janje
moby po drugi put
Ganci
MiniGun
Nije da pravilo nije postojalo, ili da se nije primjenjivalo…
Deny uopce nije kriv, niti se ima razloga ista lose osjecati.
moja poanta nije da su ili Pepic ili Deny shupci, nego da zelim da se jasno definiraju pravila i da se negdje napisu. Jer ocito ova pravila koja smo imali na usmenoj bazi ne funkcioniraju…
May 6, 2009 at 17:32 #17002
OdjebausParticipantMogu vam ukratko opisati kako LuDi funkcioniraju po principu OOO, možda pomogne.
Dragi ste mi svi zajedno, žao mi je vidjet da postoje problemi.
Obzirom da samo Ri051 ekipa piše ovdje, a ne bi htio zlorabiti privilegiju da i ja mogu čitati i postati, odjebite me ili izignorirajte ako vam se ne da čitat o LuDima.
May 6, 2009 at 18:31 #17003
GrooParticipantŠta si stao sa tim rječima?
Ja volim biti načitan.
May 6, 2009 at 18:41 #17004
B051LjKoParticipantNemojte me krivo shvatit . Napravit voting poll i glasat lijepo zvuci u teoriji al u praxi je tad bilo nemoguce. Mogao je Pepic napravit voting poll al ko bi glasao ?
On,Troky,Krle i nasi hologrami !!!
http://ri051.com/forum/7/Novacenje___Recruitment.html
Redom:
Lazo
Crono
Ja
KrLe
Armada
Zoks
Get
one_noob
Janje
moby po drugi put
Ganci
MiniGun
Nije da pravilo nije postojalo, ili da se nije primjenjivalo…
Deny uopce nije kriv, niti se ima razloga ista lose osjecati.
moja poanta nije da su ili Pepic ili Deny shupci, nego da zelim da se jasno definiraju pravila i da se negdje napisu. Jer ocito ova pravila koja smo imali na usmenoj bazi ne funkcioniraju…
Ok, što želiš dokazatio ovime? Desio se izgred, odstupanje od pravila koje nije bilo po propisima… ja sam prvi graknuo, raspravili smo i što sad?! Ne kontam, pto se misli postići s izvlačenjem ovakvih iznimaka?! Da smo se svi pravili kao da se nije dogodilo, ok, još bih shvatio izvlačenje argumenata i kostura iz ormara… Ali ovako, čemu ova podgrijana juha?! Zar smo baš raspoloženi za svađu i nesklad da ga/ih moramo forsirati?
May 6, 2009 at 21:58 #17005
TrokyKeymastermogao si doći u tajm i svađati se ko čovjek 😛
May 7, 2009 at 07:50 #17006
B051LjKoParticipantMogu vam ukratko opisati kako LuDi funkcioniraju po principu OOO, možda pomogne.
Dragi ste mi svi zajedno, žao mi je vidjet da postoje problemi.
Obzirom da samo Ri051 ekipa piše ovdje, a ne bi htio zlorabiti privilegiju da i ja mogu čitati i postati, odjebite me ili izignorirajte ako vam se ne da čitat o LuDima.
Samo ti udaraj lepi!
May 7, 2009 at 09:10 #17007
RimtuTiTukiParticipantOk, što želiš dokazatio ovime? …
S obzirom da nisi bio na pivi…. Sad se mozes raspravljat sam sa sobom
Da nastavim u Ludi tonu…
potzutzlen sie meine frulitza… :smt098 :smt033
May 7, 2009 at 10:20 #17008
KrLeParticipantpotzutzlen sie meine frulitza… :smt098 :smt033
Ahahaha ovo mi se ful sviđa hahahaha
Ljudi lijepo sam vam rekao da se skinete s biljčice svi skupa. U čemu je i dalje problem, više nema minusa, pravila nam ne trebaju jer se nitko ne igra i nemamo na kome primjenjivati ista!
Ako vam je do trošenja energije, samo se spojite cca 22h…
May 7, 2009 at 11:16 #17009
AjkulaModeratorpotzutzlen sie meine frulitza… :smt098 :smt033
Ahahaha ovo mi se ful sviđa hahahaha
Ljudi lijepo sam vam rekao da se skinete s biljčice svi skupa. U čemu je i dalje problem, više nema minusa, pravila nam ne trebaju jer se nitko ne igra i nemamo na kome primjenjivati ista!
Ako vam je do trošenja energije, samo se spojite cca 22h…
Nebi rijec reko !!!
May 7, 2009 at 11:44 #17010
njonjoParticipantSkidanje taga, kao najboljem neplatisi do sada, je bila moja moralna obveza (txn. B051)…. i mogu vam rec’ da igranje bez TIH 5 znakova ispred gubi smisao… Uglavnom, pare skupljam i uskoro dolazim u Ri na pivo i uplatu clanarine, ipak predugo (citaj 17.03.2004 – 00:25) sam tu da me ne bi stegnulo u grlu dok micem TIH 5 znakova, ….promaklo mi je, kad je nestala cast nosenja TIH 5 znakova, a isti su postali krumpiri na trznici…
May 7, 2009 at 12:36 #17011
RimtuTiTukiParticipantNjo kad god dođeš, znaš da si dobrodošao… a znaš da si i uvjek dobrodošao na ts i dozu pucanja.
A što se mene tiče, trebao bi vratit tag, ali to je na kraju tvoja odluka.
Ignoriraj ove gluposti sto su napisane, ionako kad se nađemo na pivi sve riješimo…
May 7, 2009 at 16:22 #17012
OdjebausParticipantDok smo imali LuDi Polikliniku, uvijek bi sa lovom najebo jedan (čitaj: Gabba) jer bi se uvijek našao najmanje jedan pizdun (čitaj: Badass) koji ne bi platio. Jedino pravilo je bilo tko plaća ima playeradmina, ostali odjebaus, obični igrači čak i bez webadmina.
Od kraja prošle godine Poliklinika je ugašena i kurvamo se po tuđim serverima (većina njih na Eri jer igraju samo CSAR) i na T-Com TS-u, kad ima LuDi kanala ima, kad nema nismo na TS-u i zdravo.
Što se demokracije tiče, jedina stvar koju smo ikada dogovarali je koga ćemo primiti u klan, za to se je postalo na forumu, čim je jedan bio protiv, nema ulaza. To i dogovori za LAN-ove je jedino o čemu se raspravljalo. Ostalo je bio sistem “već će netko riješiti”, recimo domena ludisf.com, ali obzirom da nije neka lova u pitanju, od toga nismo radili problem.
Jednu stvar morate shvatiti: igra je mrtva, igrača nema, ljude općenito ili kompletno boli kurac ili čekaju 3.0, dakle u ovoj situaciji smo zaključili da nema ni potrebe za bilo čime osim vlastitom domenom i forumum. Tako mi rezoniramo i svađa nema.
May 7, 2009 at 18:38 #17013
RimtuTiTukiParticipantMa mi ti prvo ispizdimo jedni druge, što preko ts-a, što preko foruma, što preko skypa… i onda odemo popijemo pivu ko ljudi i idemo dalje…
Kao što visiš zadnji napeti post je od Bosiljka, ali samo zato što nije bio na pifi…
May 7, 2009 at 19:39 #17014
B051LjKoParticipantJednu stvar morate shvatiti: igra je mrtva, igrača nema,…
Kako ne, a Grza? :smt077
-
AuthorPosts
- The forum ‘Trach Rubrika’ is closed to new topics and replies.