Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 60 total)
  • Author

Dakky
    Participant

U biti daj mi na pm javi foldere u kojima su slike, pa cu ih sam poskidat….

RimtuTiTuki
    Participant

Nego …

Di je ta nova galerija?

Ajkula
    Moderator

Dakky ima koleru !

Ganci
    Participant

Dakky ima koleru !

😀

:smt021 :smt023 :smt043

Dakky
    Participant

nova galerija je zapela na integraciji coppermine galerije u e107… prateci upute sam uspio pobrisati pol fileova od samog e107, a taj isti e107 sam uploadao na server 2 sata jer ima 2000 fileova…..

budem probao opet

Odjebaus
    Participant

Vrhovnik LuDih, anal-general Gnjida mi je naložio da vas pitam da li ste voljni za slijedeći Ri051 LAN pozvati ekipu od 4 LuDih (ja uključen)? On i ja bi sigurno došli a ostala dvojica bi bila ovisno o tome koga žena pusti :smt005

Troky
    Keymaster

Naravno… samo prvo trebamo nabaviti analne čepove pa da možemo pucati ko l(j)udi 😀

Groo
    Participant

Samo pod sistemom da vas se asimilira u ostale grupe jer bi se inače narušio point “Ri051” LANa. LAN bi se u tome slučaju sveo na napucavanje i prepucavanje sa vama četvoricom.

Ali to je moje mišljenje

Dakky
    Participant

Samo pod sistemom da vas se asimilira u ostale grupe jer bi se inače narušio point “Ri051” LANa. LAN bi se u tome slučaju sveo na napucavanje i prepucavanje sa vama četvoricom.

Ali to je moje mišljenje

S kojim se ja slazem. Svakoj grupi po jedan LuDi…

Ganci
    Participant

Nego …

Di je ta nova galerija?

Troky
    Keymaster

Prestanite zajebavat Dakkyja

Dakky
    Participant

Evo galerije kad ste navalili … a kako je integrirat u e107, nemam pojma, treba ponovo uploadat 2000 fileova 🙁

http://www.darjan.net/e107/

Ajkula
    Moderator

A ovako nesto ?? Trebalo bi doradit, al taj djir.

http://free-ri.t-com.hr/Ajkula/

B051LjKo
    Participant

Vrhovnik LuDih, anal-general Gnjida mi je naložio da vas pitam da li ste voljni za slijedeći Ri051 LAN pozvati ekipu od 4 LuDih (ja uključen)? On i ja bi sigurno došli a ostala dvojica bi bila ovisno o tome koga žena pusti :smt005

Ja sam protiv… mislim koji kreten je uopće zvao ovog ćelavog smrada, tzv. dubrovačku izbjeglicu na LAN uopće… Eventualno možemo ugostiti Ludu, čisto jer je predebeo, pa mu možemo ne dati jesti i gledati ga kako se pati…. i gnjidu, jer je jako lijep i pametan….

Odjebaus
    Participant

Bosiljko, mrš ! :smt043

Nije valjda da si ljubomoran jer smo vas dobili? :smt066

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 60 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.