Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 60 total)
  • Author

Gnjida
    Participant

Vidim da su riječanke puno gostoljubljivije od riječana! :smt055 A niš onda…pozvali bumo mi vas na naš sljedeći lan party! !opr019fj Jedva čekam da se zažvalim sa Bosiljkom. :smt049

B051LjKo
    Participant

Bosiljko, mrš ! :smt043

Nije valjda da si ljubomoran jer smo vas dobili? :smt066

Naravno da sam ljubomoran… pa MVP pehar nam pokupi ćelavi naturalizirani Istrijan koji habla k’o crnogorac… bruka… Doduše, pokušavam zamisliti Ludi Lepotan Squad predvođen Gnjidom, Prculjom i Gabbom … mislim da bi se zidovi počeli uvijati od silne lepotanštine… :smt016

Odjebaus
    Participant

Gledaj na to drugačije: ja sam ponosan ne toliko na taj MVP pehar koliko na medalje koje je dobio cijeli tim u kojem sam igrao, kako smo se vratili u igru nakon katastrofalnog početka je nešto fenomenalno, svaka čast dečki :smt023

A što se tiče LuDi_Anal_Destruction tima … tu bi bila jebena elita :smt004 , dakle Gnjida, Luda, Ica i recimo Dalkaz/Simpi/Kikkec/Bipe ili tko bi već mogao doći, jebeni protivnici u svakom slučaju.

Sviđa mi se Gnjidina ideja: sastavite svoj 4-člani tim ubojica, dođite na naš slijedeći LAN, pa onda mi isto u Rijeci, ako vam odgovara.

Troky
    Keymaster

Imamo i mi svoj tim ubojica… ali tročlani (diGestive, ZhorZh, Groo)… ako ih staviš da igraju skupa ubiju se do 3. runde. !opr019gq

B051LjKo
    Participant

Gledaj na to drugačije: ja sam ponosan ne toliko na taj MVP pehar koliko na medalje koje je dobio cijeli tim u kojem sam igrao, kako smo se vratili u igru nakon katastrofalnog početka je nešto fenomenalno, svaka čast dečki :smt023

A što se tiče LuDi_Anal_Destruction tima … tu bi bila jebena elita :smt004 , dakle Gnjida, Luda, Ica i recimo Dalkaz/Simpi/Kikkec/Bipe ili tko bi već mogao doći, jebeni protivnici u svakom slučaju.

Sviđa mi se Gnjidina ideja: sastavite svoj 4-člani tim ubojica, dođite na naš slijedeći LAN, pa onda mi isto u Rijeci, ako vam odgovara.

Ne odgovara nam, tko vas jebe…

B051LjKo
    Participant

Smisao LANuše nije kurčenje prvim mjestom, nego kompetitivno puškaranje… koje je samo po sebi problematično, a kamo li nakon XY piFi… daklem ako se Anal_DistrakŠn tim i pojavi na sljedećem Ri051 LANu, bit će te pošemereni uokolo…. Ja bih recimo htio Gnjidu u timu… jer je lijep i pametan,,,

ArMaDa
    Participant

ali s tim trio fantastikusom je super igrati trocky ,,, smijeh do suza a koji put i davljenje od smijeha , u svakom slucaju predobro 🙂

Zh0rZh
    Participant

Imamo i mi svoj tim ubojica… ali tročlani (diGestive, ZhorZh, Groo)… ako ih staviš da igraju skupa ubiju se do 3. runde. !opr019gq

Ja se recimo svaki put flashnem…a nekad se i ugajbim !opr019iy

LittleCannon
    Moderator

Ja se recimo svaki put flashnem…a nekad se i ugajbim !opr019iy

Da, uvijek te sjebe ona treca piva………

…..iz druge gajbe

Ajkula
    Moderator

Sta su Ludi 5 godina za redom prvaci TWL-a ,da bi ih se bojali ?

Pa jos je bolje da igraju zajedno.

Ako pobjede,mi cemo za prvu nagradu stavit besplatno tetoviranje Ri051 grba na straznjicu.

A ako izgube,onda cemo se sljedecih 20 godina posipat secerom i nasladjivat njihovim porazom.

😀 😀

Gnjida
    Participant

Ahahaha!! :smt005 Pa i nama više paše da igramo raštrkano sa vama,jer u slučaju da nas zgazite 20 narednih jebenih godina bi ja o tome slušal!! :smt040

Mislim da bi me to ubilo! Jednom ste nas maznuli na MP se i nisam 2 mjeseca mogel spavati! :smt064

Bosiljko…mrzim te!!! :smt049 :smt055

d3uha
    Participant

ja ne mogu vjerovati šta vidim!! šta je dakson uspio integrirati coppermine galeriju u e107 sa bazom od preko 2000 fileova i da to radi 😀

pozdrav ekipica. kada će neki pifkan da vas vidim malo?

Troky
    Keymaster

ja ne mogu vjerovati šta vidim!! šta je dakson uspio integrirati coppermine galeriju u e107 sa bazom od preko 2000 fileova i da to radi 😀

Trenutna galerija je privremena…

…daksonova galerija je TU … još nije stigao sve slike uploadat… valjda će bit gotovo za koji dan.

Dakky
    Participant

NECE bit nikad gotovo jer sam odustao od tog projekta 🙂

No “moja” galerija moze ostat, svaki put se nasmijem kad ju vidim

d3uha
    Participant

hehe

puko upload na predzadnjoj slici !comp

dobra slika samo ti jos sljem fali

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 60 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.