!!! Prostor = SREDJEN !!! SUBOTA 30.7 na NEDJELjU 31.7
+++++++++++++++++
okupljanje od 17h dalje!! gdje _? Potrebno je dovuci se do Icica kod Marketa i nato okrenuti HOT-LINE aka diGestive…. odnosno kontaktirati bombasha Stealtha..u protivnom ako se zelite sami snaci prostor je nedaleko od marketa cestom prema poljanama ulaz u camp Icici prije rampe prva cesta desno u brdo pa do kraja!!!
PLAN: okupljamo se od 17-18 tako da pripremimo sve potrebno za puskaranje, iskonfamo 2 servera, pospajamo switcheve, poshareamo fileove, opijemo se nakrmimo i pogledamo pripremljenu ligu ko skim kako i zbog cega na kojim mapama a onda oko 22:00 kad se smraci UDRIIIII do kolko ide!!!
E sad da ne bi bilo “nisam znao” “nisi reko” “nisam pito” i slicnih izljeva ja cu navesti stvari koje mislim kupiti sa novcem koji ce se prethodno skupiti (o tome u nastavku) pa ukoliko neko ima “special wishes” neka gukne jer u protivnom prigovori se nece uvazavati.
stoga uz listu ide i kratki opis mojeg razmisljanja:
racunam na to da cemo skupiti 1600kn od kojih direktno 350kn ide u fond za nagrade (ako prifali skupit ce se ostatak), znaci na raspolaganju za cugu i hranu ostaje 1250kn za napojiti i okrmiti 16 grla
6kg mesine (3.5kg cevapa ostatak ide na avijaciju [za nepismene piletinu])
2 bajge zhuje za pivopije
12L sokova (cola, juice i ako sto dohvatim u marketu)
6L crno/bijelo vinceko da mi ublazi boL dok se budem cjedio uz roshtiLj
kruh/pomidori/paprika/jajvar/senf da osvjezi nepce uz mesinu
grickalice za uz pucanje
plastic fantastic piatti da nam ni treba pokle prat
ostale potrepstine(vrece za smece, papirnate role)
…god damn mislim da je to to ….ako sam neki vrag zaboravio jebiga.E sad LOVA!_?#% Stealth ce skupiti od svoje ekipe cash money do PETKA!!! Tako da petak navecer mozemo organizirati primopredaju – da ne bi bilo problema – ja mesinu idem sutra rezervirrati tako da imamo sve spremno jer mi se nece dati u subotu juriti cijeli dan !!!
Sto se nas tice mislim da cemo se morati naci na jednom pivkanu i to
sutra navecer da pokupim lovu tako da mozemo LC i moja malenkost u nabavu (on to jos nezna ali saznat ce 🙂 hehe)
TEHNIKALIJE: donesite uz komp i monitor potrebne produzne kablove, eventualno switch ako ga posjedujete jer nikad nije na odmet…Stolica ce biti dovoljno ako se ne varam ALI u slucaju da se varam ukoliko je tko u mogucnosti sprditi u auto i svoju omiljenu guzo-prijanjalicu neka je uzme.
to bi bilo to za sad …from diGestive’z HQ
PS: tnx to Groo and especially to his parents who made all this possible !!!
Ništa ne obecajem, jerbo sam u Srijedu postao OTAC. Ako se žena i mala DARJA ne vrate do Subote, eto mene na roštilj i gadjanje VX_ovaca paintball kuglicama