HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainLiverpoolFC – Croatian Branch

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author

Ajkula
    Moderator

Neznam koliko Vas voli nogomet,a jos manje koliko Vas voli Liverpool FC.

Meni je Liverpool vec 30 godina u srcu i zauzima jednako mjesta ko i Rijeka.

Provjerio sam malo net i skuzio da u bivsoj Yugi i okolici uopce ne postoji nikakva udruga navijaca. U Rijeci imamo udruge navijaca Juventusa,Intera,Milana…al ne drugih.

Tako sam odlucio osnovat : LiverpoolFC – Croatian Branch.

Poslao sam mail u Liverpool i neka treba koja je glavna u PR Departmentu mi se javila sa dobrim vijestima.

Stranice su u izradi , (http://free-ri.t-com.hr/Ajkula/). Nakon sto dobijem konacnu potvrdu iz kluba ,krecem.

Pisem ovo zato sto mi treba vasa pomoc.

Prvo:

Tek zavrsavam skolu za web design tako da nisam neki majstor. Dosta vas je u tom vec dugo,pa ako netko ima neki savjet, nek kaze.

Drugo: Da li netko od vas ima neku stelu na nekom portalu i sl. Da se objavi link itd. Nemam para za reklamu usred Dnevnika. 😛

Trece: Mislim iznajmit server za web. Treba mi jedno 100Mb i jedno 5 domena. Zna neko koja firma to radi profesionalno i za ne velike pare? Cuo sam da je plus.hr ok.

Cetvrto: Za osnovat udrugu gradjana..jel se treba sta platit , kakvi papiri…?

B051LjKo
    Participant

Udruga građana ti je malčice zahtjevna… ima se papirologije, treba ti troje ljudi, osnivačka skupština, statut, pečat i nešto sitno nofca (parsto kuna) za takse…

ArMaDa
    Participant

Hmm to much trouble moje misljenje al sretno:-))

Troky
    Keymaster

Prvo: Tek zavrsavam skolu za web design tako da nisam neki majstor. Dosta vas je u tom vec dugo,pa ako netko ima neki savjet, nek kaze.

Savjetujem korištenje nekog CMS-a… e107 (kao naš site), Joomla… itd.

Drugo: Da li netko od vas ima neku stelu na nekom portalu i sl. Da se objavi link itd. Nemam para za reklamu usred Dnevnika. 😛

Imam ja dobre veze na ri051.com…

Trece: Mislim iznajmit server za web. Treba mi jedno 100Mb i jedno 5 domena. Zna neko koja firma to radi profesionalno i za ne velike pare? Cuo sam da je plus.hr ok.

Ja imam rentan server za reselling web-a. Domene su cca. 60-65Kn/god. A za prostor se uvijek možemo dogovoriti… ima ga dovoljno.

U slučaju da ti treba R-1 cijena se uvećava za poznatih 22% 🙁

Detalji i dogovori na PM.

Ajkula
    Moderator

Hvala Troky. Kad sredim stranicu , onda cemo se dogovorit.

anarky1988
    Participant

svaka cast na trudu… za liverpool navijam koji 6 godina vec, nekako me stari zarazio njime, a prije sma za manchester utd. navijao 😀

Ajkula
    Moderator

Hvala !

Trenutno je stranica u banani jel radim novu , bolju itd. Ova postojeca je za djecu , lol.

http://www.lfc-croatia.com

Hvala Trokyu za web prostor i domenu itd…

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.