Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
  • Author

Ajkula
    Moderator

Upravo ga kupih !!!

Ako ste mislili da je arty moneymaker, ovo je jedno 3 x veci.

Prva partija,podjelio par suteva i umro. Puf, 95 milja srebrnine. Popravak 6 milja.

Ajkula
    Moderator

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

B051LjKo
    Participant

Iritantno je spor!

Timer28
    Participant

Kao vlasnik iste tvornice…jučer mi je bio on jedina svjetla točka večer…koliko god sam popušio partija..jedino on mi je zaradjivao 😉 spor..ali RADI 🙂

Timer28
    Participant

Aman taman sam ga kupio 😉

To even up the advantages of the Löwe, we have decided to raise the price tag to 12,500 gold on July 12th, 2011. Of course all players who already own this precious piece of German steel can keep it!

In order to keep it fair for players who intended to buy the Löwe within the next few days, we are announcing this information before the price tag is actually risen.

v3s3li
    Participant

DEfinitivno najbolja investicija za nas noobove 🙂

RimtuTiTuki
    Participant

Kakava kurwa-radodajka od tenka 🙂

B051LjKo
    Participant

Za 8 pogodaka… bože zdravlja… svrbi me prst

jako me svrbi

Ajkula
    Moderator

hahah svaka cast Rimtu !

RimtuTiTuki
    Participant

jako me svrbi

uzmi u obzir da sve što imam u detect i damage listi, je ubio arty dok sam ja osvjetljavao… tako da sam i preko njih zaradio masne nofce…

btw. troškovi oporavka su bili 23 060 silvera

v3s3li
    Participant

U lalaaaa …., a mislio sam da je mojih 102k puno 🙂

You are my HEROOOO!

KrLe
    Participant

O jebovas, šta ste svi pokupovali tog loweta!? Otkad ti to voziš, Rimtu?

Ajkula
    Moderator

jako me svrbi

Upravo sam imao defeat na kampinovci i zaradio 112 milja.

Uzmi ga !!! :smt023

Vrana
    Participant

Meni je mučno od ideje da oni planiraju i čini se da će uspjeti napalatiti 50 eura za neki tenkić( i 30 je bilo katastrofa ali ovo je vec bezobrazno).

Toliko inače košta kompletna high production igra poput ovih EA, Activision, Blizzard itd smijurija ciji se development mjeri u milijunima(ili desecima) eura. I to je cijena koju odbijam plaćati za igru a kamoli tek za neki par bitova u nekoj bazi koji označavaju moj ingame tenkić.

Činjenica da tenk obavlja svoju svrhu više nego dobro samo reniforca strah od buduće “Pay to win” situacije. I bome će se dobrano plaćati ako je suditi po trenutno vidljivom.

Ako niste zaista platili tih 50 eura nego ste dosli do tog golda na neki drugi nacin svaka cast. Ali to ne umanjuje problem igre.

I dalje vi dobivate samo toliko golda koliko dobivate dok netko moze istresti potencijalno neogranicenu kolicinu love u igru.

Idući problem je u tome sto jednostavno ne moze cijela gejming baza raditi na wikiu, drzati clan war regije ili sta vec pa da dobijemo neku fair play situaciju u igri.

Ocigledno ali vrijedno spomena je i da kada nekoga propucate gold ammom to nije vas skill nego hitac ravno iz vaseg novcanika(cak i ako gold ne potjece od tamo). Ja necu placati da bi na ne fer nacin ubio nekog siromasnijeg od sebe.

Iskreno nakon sto sam procitao novu cijenu Lowa ne igram WoT. Cijela stvar mi se pocinje gaditi.

RimtuTiTuki
    Participant

O jebovas, šta ste svi pokupovali tog loweta!? Otkad ti to voziš, Rimtu?

Ma planirao sam ga kupiti jer su mi ok švabe, a neda mi se grindati za KT-a… tako da kad sam skužio da će poskupiti sam ga ukapario…

Meni je tenk baš ok … zarađuje 3x više od običnih tenkova tako da nemoram brinuti za silver, nije mi loš (slonić isto bezobrazno zarađuje, ali mi je muka igrati sa njime)

A sad da li je preskup.. mene je došao besplatno, tako da me zaboli koliko košta…. Da li bi ga platio 50 eura… apslutno nikada…

A realno, kad imaš njega i dođeš do tenkova koji te zanimaju ne moraš plaćati premium, pa mi je logično da su mu digli cijenu…

A i drago mi je da su im digli cijenu, jer to samo znači manje noobova u igri… žao mi je što od početka cijena nije bila 12500 golda…

Nerviraju me kreteni koji viču da je to snipe-tenk i ne miću se iz baze s njim… a imaju 10 partija sve skupa…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.