Viewing 8 posts - 31 through 38 (of 38 total)
  • Author

zvonzi
    Participant

svjestan sam toga. ali sumnjam da ću moći sada iskamčiti 7500 golda, zato i kažem da ću ga možda kupiti jednog lijepog dana.

Srdo
    Participant

Kao da CW nisu dovoljno sjebani, ajmo ih još unakaziti…

http://forums.goharu.com/showthread.php?p=152#post152

B051LjKo
    Participant

lol, eto ,sad jedan T10 tenk više nije dosta… kakvi lukavci

KrLe
    Participant

pogane gejčine

Dakky
    Participant

Meni je najveca fora sto imaju u planu napraviti World of Battleships i World of Airplanes, i onda napraviti CW koji ce koristiti zajednicku globalnu mapu, pa ce svi morati igrati 3 igre i kupovati gold na tri fronte… 🙂

zvonzi
    Participant

World of battleships? ozbiljno? to nisam nigdje čuo/vidio… a ovo za CW, pa nisu valjda toliko mutavi da natjeraju ljude da moraju igrati sve 3 igre. zašto ne bi ja kao WoT igrač, igrao samo tenkovske bitke, recimo, ako me ne zanimaju aviončići i mornarica? iako, sve me strah koliko će im trebati da sve to implementiraju i dovrše… taman do moje penzije.

Dakky
    Participant

World of battleships? ozbiljno? to nisam nigdje čuo/vidio…

GoHa.Ru: Most people who are interested have heard of World of Warplanes”. But only a few know that you also have plans for another title: World of Battleships”. I understand that you can’t tell me anything yet. So I’ll ask my question this way: do you plan, by any chance, to combine these three games into one, with a common global map, where powerful alliances will need not only tank companies to dominate, but also fighter and destroyer squadrons?

Kirill Mal: Yes, we have… and we plan to introduce a common global map.

zvonzi
    Participant

to čak niti nije toliko loša ideja, ali ne u obliku da ne možeš sudjelovati u CW isključivo kao tenkist, odnosno da te tjeraju da kupuješ gold za tri različite igre što si gore spomenuo. ali zato masivni klanovi ili bolje reći cijele vojske, sa mornaricom, zrakoplovstvom i tenkovima mi zvuči prilično zabavno, barem što se tiče nekakve strategije, diplomacije…

Viewing 8 posts - 31 through 38 (of 38 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.